Milojević: "Nemamo za čim da mnogo žalimo i tugujemo"

Autor: Pavle Knežević
utorak 07.08.2018.
23:33
Izvor: Sportske.net

Trener Zvezde podsetio je javnost na svoje reči pre meča, ali je kazao i da ekipa nema mnogo za čim da žali.

BETAPHOTO/MILOS MISKOV/DS
BETAPHOTO/MILOS MISKOV/DS

Povezane vesti

Vladan Milojević rekao je posle meča da su greške i padovi koncentracije sastavni deo fudbala, ali je istakao da njegov tim nema za čim da žali posle 1:1 sa Spartakom iz Trnave.

"Videli ste i sami. Utakmica je bila kao što smo je i najavili. Protivnik ima specifičan način igre. Rekao sam i pre utakmice da ćemo videti drugačiji tim od onih koje smo gledali u evropskim takmičenjima. Kompaktna ekipa, kolektivna, agresivna, strastvena...Igraju sa mnogo prekida i laganih faulova, takva je bila i današnja utakmica.

Da je ustanovljen drugačiji kriterijum, svi bi dobili žute kartone, ali to je Evropa, to se toleriše. Prvo poluvreme smo proćerdali u prilagođavanju. U drugom smo bili bolji. Iz nepažnje smo primili gol. Ja bih čestitao igračima. Ostaje nam to drugo poluvreme. Sigurno je da je Spartak u prednosti i videćemo na utakmici u utorak kako će to izgledati
", rekao je Milojević.

Jedan od novinara je primetio da je ovo jedna od najslabijih igara Zvezde, ali se trener sa time nije složio.

"Ne bih rekao da je to jedna od slabijih igara. Ne igrate sami, igrate koliko vam protivnik dozvoli. Igrate protiv protivnika koji igra agresivan i kompaktan fudbal. Mi igramo atipično, ne igra se tako u srpskom fudbalu, daleko su linije, daleko su igrači. Nisam ja za džabe rekao da ćemo videti ekipu na koju nismo navikli. Sa druge strane, napravili smo grešku kod 1:0 i drugačije bi bilo da smo imali taj rezultat, možda bi i oni drugačije igrali", rekao je Milojević.

Na kraju, šta očekivati u revanšu?

"Zarvšeno je prvih 90 minuta, ostalo i drugih 90 minuta. Desio nam se pad koncentracije, pogrešili smo, ali to je sastavni deo fudbala. Nemamo za čim da žalimo i tugujemo, trudićemo se da u revanšu ispravimo greške", rekao je Vladan Milojević.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
svetski prvaci 1991
Wednesday, 08.08.2018
14:10

Mora se shvatiti da ovo nije super liga.Vec daleko bolja Evroa.Bez dobrog napadaca se tu nemogu naigrati fudbala i nadavati golova. To mora svako da zna pa i ovi nasi svi koji pametuju , ali bez pokrica.Ogorcen sam ali mislim,nasi mogu da prevazidju ovaj rezultat.To je jako bitno.Mene nasa liga ni malo nezanima jer,ovde je lako biti prvak.Price su jedno a stvarnost je sasvim drugacija.Nedaj se Zvezdo.

avatar
PARTIZAN ŠAMPION \'18
Wednesday, 08.08.2018
06:18

Već je počeo da žali za srpskim sudijama i onima koji mu se sklanjaju u srpskom fudbalu. Sudija je kod prekršaja večeras imao neujednačen kriterijum u korist zvezdice plus nije isključio Borjana.

avatar
DekiStankovic5
Wednesday, 08.08.2018
01:25
avatar
riquelme
Wednesday, 08.08.2018
01:04

Gospodin, sve je rekao. Uleteo im gol, znaju da se brane pa Spartaku iz Subotice je tesko dati gol kada se brani. Oduvace ih tamo Zvezda, pasce pritisak... Simic koga pljuju sto je otisao po nalogu roditelja pa cak i da je sam hteo nije otisao za kokice nego za pare vidi se da je trenirao i igrao dobar fudbal resava to sa asistencijom i golom.