Milojević nezadovoljan igrom u poslednjih 15 minuta, nema razloga za strah pred Liverpul

Autor: Pavle Knežević
subota 20.10.2018.
21:37
Izvor: Sportske.net

Trener Zvezde bio je zadovoljan igrom do 75. minuta, a posle toga "ima mnogo razloga za nezadovoljstvo". Sledi analiza pred put na Enfild.

Beta/Dragan Gojić/Ev
Beta/Dragan Gojić/Ev

Povezane vesti

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je posle pobede nad Radom od 3:1 da je zadovoljan svime do 75. minuta, ali da ima mnogo zamerki za finiš meča. Posle toga sledi Liverpul - meč za koji nema razloga za strah.

"Znali smo da Rad ima fantastičan kontranapad, ali nisu im igrali Lutovac i Kasalica, koji umeju da iskoriste svaki prostor. Generalno, zadovoljan sam do nekog 70-75. minuta, imali smo dosta prilika koje smo trebali drugačije da rešimo.

To su neke finese koje ćemo probati da ispravimo, ali od 75. ima mnogo stvari koje mi se ne sviđaju. Zaslužena pobeda, a Kizi želim mnogo uspeha u daljem radu. Kao što sam rekao i pre ove utakmice, Rad je dobra ekipa, koja hoće da igra fudbal i ima brze tranzicije, ja bih im poželeo da se plasiraju u top 8
", rekao je Milojević.

Filip Stojković je izmenjen, zašto tačno?

"Stojković je preventivno izašao, dobio je udarac ili mu je bilo muka posle pada, ali ne znam tačno. Nije ništa strašno, bar mislim. Znaćemo sutra", rekao je Milojević.

Sada sledi gostovanje Liverpulu, jednom od najvećih klubova na svetu i na jednom od najznačajnijih stadiona, na kome svaki igrač mašta da igra. Kako sad pripremiti tu utakmicu, plašite li se da igrači ne sagore u euforiji?

"Mi nemamo strah, ne vidim zašto bismo ga imali. Sigurno je veći pritisak bio u julu i avgustu, u ovom trenutku ovo je jedan prelepi trenutak i za mene i moje igrače da se igra na ovakvom stadionu. Neki put imate priliku jednom ili nijednom u karijeri da igrate na njemu.

Ali, ono što je sigurno jeste da ćemo se pripremati kao za sve ostale utakmice. Odmorićemo se dobro i dobro ćemo se pripremiti, ali da li ima nekog pritiska - baš naprotiv. Spremaćemo se isto kao i do sad i ne vidim razloga zašto bismo se drugačije spremali
", rekao je Milojević.

Trener Rada Zoran Milinkoć rekao je da je Zvezdin kvalitet presudio, ali i da je izostanak iskusnih Ignjatijevića, Kasalice i Lutovca u ovom trenutku ipak preveliki hendikep.

"Čestitam Crvenoj zvezdi na pobedi i želim joj mnogo uspeha i sreće u svim narednim utakmicama koje im predstoje. Žao mi je možda što je defanzivni trud u prvom poluvremenu prosut pred kraj poluvremena, za pet minuta. Mnogo problema smo imali po bokovima.

Nismo uspeli da ispariramo, to je činjenica, razlika je u korist Crvene zvezde. Razlog je možda odsustvo naših najiskusnijih, Ignjatijević, Kasalica i Lutovac. To su naše okolnosti, radimo dosta mladu ekipu. I u ovoj utakmici ste imali prilike da ih vidite, sve izmene su bile igrači od 18-19 godina
", rekao je Milinković.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pixi GOOL iz kornera
Saturday, 20.10.2018
22:03

Poslednjih 15 minuta igra nije bila dobra, ali to je normalno jer pri vodstvu od tri nula misli su vec bile u Liverpulu.