Milojević o Maksimoviću pred gostovanje u Loznici: "Biser srpskog fudbala!"

Autor: Lazar Nikolić
subota 05.10.2024.
16:45
Izvor: Sportske.net

Trener crveno-belih pohvalio narednog rivala IMT.

FK Crvena zvezda
FK Crvena zvezda

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde u nedelju od 19 časova gostuju IMT-u meču 11. kola Super lige Srbije koji će se igrati u Loznici.

Aktuelni šampion Srbije lider je na superligaškoj tabeli sa 25 osvojenih bodova uz utakmicu manje, dok su "traktoristi" pretposlednji sa osam osvojenih poena.

Trener crveno-belih Vladan Milojević uprkos lošoj poziciji na tabeli smatra da IMT ima dobar tim.

"Očekuje nas utakmica protiv nadahnute, mlade i poletne ekipe. Biće neizvesno, jer je IMT zaista dobar tim. Imaju mnogo mladih igrača, dobar su kolektiv, sjajno selektirani, o čemu pokazuju i transferi koje su imali u bliskoj prošlosti. Mnogo je tu mladih igrača koji su prošle godine osvojili Omladinsku ligu Srbije, tako da treba obratiti pažnju na čitav kolektiv. Smatram da situacija na tabeli ne oslikava njihov kvalitet i da to nije realno stanje", rekao je Milojević za klupski sajt Crvene zvezde.

Zvezda je u zahtevnom ritmu utakmica, po dve svake nedelje, ali to ne bi smeo da predstavlja problem Milojeviću koji ima širok igrački kadar.

"Imamo povređenih igrača, ali ne toliko strašno da ne mogu da igraju, uz umor koji postoji. Videćemo posle današnjeg treninga", osvrnuo se iskusni strateg na zdravstveni bilten.

Za stadion u Loznici Zvezdu vežu lepe uspomene, jer su na njemu osvojili Kup Srbije prošle sezone.

"Lepo je igrati na Lagatoru. Teren je u dobrom stanju, Loznica i okolina vole fudbal, tako da se nadam da će doći u velikoj broju na stadionu koji je zaista impozantan. Verujem da će uživati u dobroj fudbalskoj predstavi."

Posebnu pažnju prethodnih dana privlači 17-godišnji ofanzivni vezni crveno-belih Andrija Maksimović, koji je dobio i poziv selektora seniorske reprezentacije Srbije Dragana Stojkovića Piksija za predstojeće mečeve u Ligi nacija.

"Velika čast za Andriju, ali i nas kao klub. Andrija ide dobrim putem, nadam se da će svoj talenat pokazati i u reprezentaciji, a nema sumnje da je biser srpskog fudbala", zaključio je Milojević.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke