Milojević: "Poklon za gazdu"

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 10.05.2015.
23:16
Izvor: Sportske.net

Trener fudbalera Čukaričkog Vladan Milojević rekao je da trijumf nad Crvenom zvezdom predstavlja mali poklon gazdi kluba koji je učinio da ekipa i stručni štab imaju vrhunske uslove za rad.

fkcukaricki.rs
fkcukaricki.rs

Povezane vesti

Fudbalski klub Čukarički savladao je Crvenu zvezdu u okviru derbi susreta 27. kola Jelen Superlige i tako se probližio crveno-belima koji još uvek drže drugu poziciju na tabeli.

Nakon pobede nad aktuelnim šampionom Srbije trener Čukaričkog Vladan Milojević česttao je fudbalerima na prikazanoj igri.

"Cilj nam je bio da odigramo dobro i da odmerimo snage protiv izuzetno dobrog protivnika. Bila je ovo dobra utakmica i čestitao bih igračima oba tima" rekao je Milojević.

Strateg "Brđana" nije želeo da posvećuje previše pažnje utakmici koja će uslediti 20. maja kada njegov tim igra protiv Partizana u finalu Kupa. Umesto toga Milojević je prokomentarisao to što će drugu sezonu za redom Čukarički igrati u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

"Moramo svi naporno da radimo da bismo igrali u tom takmičenju. Ne bih da se ponavljam, ali smo mi jedna lepa družina koja ima gazdu koji nas tera i motiviše i ovo je bio na neki način i jedan poklon za njega, za sada, a za drugi, videćemo" zaključio je Milojević.

Fudbaleri Čukaričkog trenutno zauzimaju treću poziciju na tabeli sa 54 osvojenih bodova a do kraja šampionata sastaće se sa Jagodinom, Vojvodinom i Spartakom.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dzeksiii
Monday, 11.05.2015
12:55

Svaka cast Cukarickom na sjajnoj sezoni, tako funkcionise jedan ozbiljan klub.. Steta sto mozda ne igraju kvalifikacije za LS, ali dobro.. Kruna ove sezone mozda bude kup, videcemo jos.. Svaka cast mojim Sapcanima braci Srnic.. bravo Cukaricki :)

avatar
Tomić: Lažna legenda
Tuesday, 12.05.2015
15:29

Lepo bi bilo kad bi Čukarički stigao barem do 3. kruga kvalifikacija za LE

avatar
Monday, 11.05.2015
10:21

najboji klubovi u Srbiji , Partizan i Cuka !!! ... u inat lopovima !!!

avatar
Делија_момак
Monday, 11.05.2015
08:55

Свака част Чуки на одличној игри и победи. По свим параметрима, Чука заслужује да буде шампион Србије.