Milojević potvrdio, Zvezda desetkovana u Surdulici!

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 09.11.2018.
13:40
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je da je utakmica sa Liverpulom arhivirana i da pred gostovanje Dinamu u Surdulici ima velikih kadrovskih problema.

Beta/Miloš Miškov/Ds
Beta/Miloš Miškov/Ds

Povezane vesti

Drugi krug takmičenja ligaškog dela domaćeg fudbalskog prvenstva aktuelni šampion otvara utakmicom sa Dinamom u Surdulici.

Crveno-beli su nedavno savladali ovu ekipu u Kupu Srbije i to na stadionu u Vranju.

"Neću reći ništa novo ako kažem da je Dinamo poletna ekipa bez obzira na plasman na tabeli. Imao bi više bodova da igra u Vranju, tamo smo imali susret Kupa Srbije i videlo se koliko ljudi vole taj klub. Za nas je jako bitno da pred reprezentativnu pauzu odigramo dobru utakmicu. Voleo bih da publika dođe u što većem broju i da nas podrži u Surdulici. Mislim da ćemo imati sve uslove za spektakl i dobar meč", rekao je Vladan Milojević.

Ekipa Crvene zvezde u dobrom raspoloženju dočekuje meč u Surdulici, ali trener Milojević ima ozbiljnih kadrovskh problema. Trojica su "precrtana" već danas, a videće se ko još neće moći da nastupi u subotu.

"Imamo dosta kadrovskih problema, iz minuta u minuta dobijam pojedine informacije sa problemima. Sigurno da neće igrati Filip Stojković, Goran Čaušić i Dušan Jovančić. Za pojedine povrede još čekam potvrdu, da vidimo koji je stepen ozbiljnosti, jer postoje određene dileme da li bi ti igrači mogli da iznesu utakmicu. Ipak, više ćemo znati tek posle današnjeg treninga", istakao je trener Crvene zvezde.

Šampion Srbije posle 15 odigranih mečeva u Super ligi ima 14 pobeda i samo jedan remi, a kada tome dodamo da u Ligi šampiona ima četiri osvojena boda u "grupi smrti" jasno je da Milojević ima mnogo razloga za zadovoljstvo.

"Odigrali smo utakmicu Lige šampiona i sada moramo da gledamo Superligu. Želim da vidim reakciju mojih igrača, jer se tako postaje bolji i kvalitetniji, to vam daje zalog za budućnost. Ne volim da dobar rezultat odmah posle padne u vodu, morate da se potvrđujete i verujem da su moji igrači pravi i da će biti najbolji protiv Dinama. Utakmica sa Liverpulom je bila ne tako davno, ali je već arhivirana i sada stvarno mislimo samo na Dinamo. Zna se da nam je prvenstvo prioritet svih prioriteta i znamo šta nam je činiti", zaključio je trener Crvene zvezde.

Utakmica 16. kola Super lige Srbije između Dinama i Crvene zvezde igra se u subotu, 10. novembra sa početkom od 15 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

17 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dr fudbala Miloje
Saturday, 10.11.2018
01:38

То ће бити још једна лагана победа.

avatar
BenkovackiManitas31*
Friday, 09.11.2018
22:53

Grobari, pazite sta pricate, naljuti cete nas pa cemo pobediti i Napoli. Sta cete onda

avatar
miki ni
Friday, 09.11.2018
21:43

ako ti brani Popovic i igraju Savic ,Degenek,Terzic,Hajdin,Jovicic,Ebecilio,Jevtovic,Meleg,,Joveljic,Boaci onda smo prejaki is tim timom

avatar
Brajkoo
Friday, 09.11.2018
20:13

Dok su tu Kokeza,Toncev,Simović,Mrakic...može Klark i sa pionirima

avatar
Man united
Friday, 09.11.2018
21:16

Ти ваши пулени нас не занимају.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Friday, 09.11.2018
15:24

I desetkovani za Super Ligu smo prejaki.

avatar
Karoserija
Friday, 09.11.2018
15:05

Kad se samo setim izjava Vuletica od pre mesec dana da ne Milojevic smesan trener, da bi Partizan izgubio da je bio bilo koji drugi trener... Ne mrzim Partizan, sta vise uvek navijam za njih u Evropi, cak nekad i u nasoj ligi jer ako ne budu u top 4 ko ce da nas predstavlja u Evropi, da nece mozda Mladost?

avatar
Raky_b
Friday, 09.11.2018
14:53

"Protiv" ekipe u vlasnistvu Tonceva, igrajte slobodno sa juniorima ili petlicima....

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Friday, 09.11.2018
15:36

Ekipa koja pobedi vice-sampiona Evrope moze sa rezervnim timom da igra protiv svih timova u Super Ligi.

avatar
Raky_b
Friday, 09.11.2018
17:35

Kako nije pobedila i Partizan!?

avatar
Kilavi Milojko
Friday, 09.11.2018
15:54

Taj Tončev u vlasništvu ima i L'pool, zar ne? :)