Milojević prelomio, "Zvezdin Mesi" od 17 leta počinje protiv Partizana!

Autor: Ivan Cvetković
ponedeljak 23.09.2024.
15:00
Izvor: Sportske.net, Mozzartsport.com

Do početka 174. Večitog derbija ostalo je još četiri sata, a iz redova Crvene zvezde stiže zanimljiva vest koja bi mogla da obraduje navijače šampiona Srbije.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Mozzart Sport preneo je informaciju da će se među startnih 11 naći 17-godišnji ofanzivni vezista Andrija Maksimović koji će biti drugi bonus pored Nasera Đige.

Isti izvor navodi da postoji mogućnost da Maksimović zaigra po desnom krilu, te da će iz tima zbog toga morati da ispadnu Silas ili Olajinka.

Problem sa bonusima nastao je nakon povrede Ognjena Mimovića protiv Benfike, pa je Vladan Milojević zbog toga na konferenciji za medije istakao da neće znati sastavi tima praktično do početka derbija.

Čini se da je prelomio i to u korist 17-godišnjeg Maksimovića koji je nedavno postigao pogodak u omladinskoj Ligi šampiona protiv Benfike.

Andrija Maksimović ove sezone nastupa za Grafičar u Prvoj ligi Srbije gde ima odličan učinak od tri gola i jedne asistencije na pet natupa, a upisao je i četiri minuta u dresu Zvezde protiv Napretka.

Zbog stila igre i jače leve noge Maksimović je dobio nadimak "Zvezdin Mesi", a danas će dobiti priliku da pokaže svoj kvalitet i u najvećoj utakmici srpskog klupskog fudbala.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke