Milojević: "Profesionalna pobeda, okrećemo se Sparti"

Autor: Pavle Knežević
nedelja 23.07.2017.
21:35
Izvor: Sportske.net

Trener pohvalio igrače na pristupu u pobedi nad Radničkim i najavio fokus na duel sa Spartom

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević ocenio je da su njegovi fudbaleri odigrali profesionalno u večerašnjoj pobedi nad niškim Radničkim na početku sezone, ali je rekao da treba još mnogo toga da se popravlja u igri.

"Znali smo da će utakmica da bude izuzetno teška. U četvrtak smo igrali iscrpljujuću utakmicu, gde smo se istrošili i emotivno i fizički, a ovako visoke temperature nam ne pomažu. U ovom momentu treba mnogo energije i fizičke pripreme da bi se utakmica igrala na visokom nivou svih 90 minuta", rekao je Milojević novinarima posle meča.

Zvezda je pobedila 3:0 i tako izbegla da ispusti bodove na početku sezone na svom terenu, što joj se često dešavalo u prošlosti.

"Tradicija prvih kola nije na strani Zvezde, zato sam želeo da vidim mentalno ponašanje mojih igrača i mislim da je pobeda bila profesionalna. Moglo je da bude više golova, bilo je mnogo dobrih elemenata u igri, ali treba i mnogo toga da ispravljamo. Treba da se odmorimo i da se okrenemo utakmici u četvrtak", rekao je Milojević.

Novinari su ga pitali da li mu je ovaj meč pomogao da otkloni neke dileme oko sastava.

"Šta znači to dileme? Nemam ja tu šta da krijem i mislim da u fudalu nema šta da se krije. Hoću da pružim priliku što većem broju igrača. I ono malo vremena što smo imali je iscurelo. Sezona je počela i neke igrače moramo da uigravamo kroz takmičarske utakmice, što nije lako. I u narednim mečevima ćemo pokušavati da razigravamo i druge igrače i da oni dižu svoju fizičku pripremu da bi mogli da pružaju dobre partije", odgovorio je Milojević.

Trener Radničkog Peter Pakult ocenio je da je Zvezdina takmičarska forma mnogo doprinela ovakvom rezultatu.

"Crvena zvezda je zasluženo pobedila. Videli smo da je ona daleko ispred nas kad je u ptanju takmičarska forma. Ove četiri utakmice su joj donele sigurnost u pasu i ostalim elementima. Za nas je ovo prva utakmica posle velikog renoviranja tima. Imamo vrlo mladu ekipu na terenu, moramo da što pre dobijemo nekoliko pojačanja. Zvezdi želim sve najbolje u evropskim utakmicama", rekao je Pakult.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
igraj zvezdo
Monday, 24.07.2017
02:12

Sa spartom taktika ce da odluci ko ce dalje. Cuvajte snagu za drugo poluvreme. Momci izgaraju na terenu sto se vidi,ali posle trideset minuta pocinju da grese. Ne moze se igrati samo na misice sa Spartom.Mora da se postavi taktika da ne primimo gol.Svaka pobeda bez primljenog gola nas vodi dalje.

avatar
svojnasvome
Sunday, 23.07.2017
22:25

Ocajan fudbal.....sparta praha

avatar
Yeti Sumadinac
Monday, 24.07.2017
12:20

Dace bog vec sutra Olimpijakos da vas razmaze po sred lavora.