Milojević: "Srce hoće, al' noge ne čuju"

Autor: Pavle Knežević
sreda 25.10.2017.
20:36
Izvor: Sportske.net

Zvezdin trener i ne krije koji je glavni problem ekipe.

Epa/Andrej Cukic
Epa/Andrej Cukic

Povezane vesti

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević priznao je da jenajveći problem njegovog tima umor, kao i da samo razmišlja o tomekako da odmori ekipu pred važne mečeve.

"Čestitam mojim igračima na želji i htenju. Jednostavno, nekiput srce hoće, a noge ne čuju. Znao sam da će da dođe jedan takavtrenutak, igrali smo protiv Mladosti i Spartaka, dve fenomenalneekipe iz vrha, koje imaju dobar kvalitet.

Jedino mi je u glavi kako se odmoriti. Videlo se u pojedinimsegmentima da hoćemo, ali da ne možemo. Čestitam mojim igračima nazasluženoj pobedi. Čestitam i Spartaku i želim im sve najbolje unastavku prvenstva
", rekao je Milojević novinarima.

Zvezda je danas pobedila Spartak sa 1:0, a bilo je vidno na terenuda se igrači muče. Kako se oporaviti, kako povratiti tuenergiju?

"Naći ćemo neko rešenje. Uradićemo sve što je do nas da igračevratimo. U ovakvim utakmicama u ovakvom ritmu su oporavci jakobitni. To su dobri momci, mnogo vole Zvezdu, mnogo su jojprivrženi. Jake su to ličnosti", rekao je Milojević.

Filip Stojković je izašao posle jednog duela, ali je trener rekaoda ga je izmenio više preventive radi, kao i da nema razloga zabrigu.

Trener Spartaka Aleksandar Veselinović čestitao je Zvezdi nanastupima u Evropi i požleo im uspeha u nastavku takmičenja, a zasvoj tim je rekao da je zadovoljan borbom.

"Iskrene čestitke mojim momcima na velikoj borbi i htenju.Pokušavali smo do kraja da se vratimo. Nismo uspeli, ali to neumanjuje volju. Što se tiče naših dometa, teško je govoriti otome.

Tim je letos ostao bez četvorice važnih igrača. Prvi cilj je bio dase izbegne borba za opstanak, a onda je krenula sezona u kojojimamo samo dva poraza (prvi je od Partizana). Važno je da sespremamo od utakmice do utakmice i da ostanemo skromni
", rekaoje Veselinović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke