Milojević: "Surova kazna za jednu grešku"

Autor: Beta Beta
subota 07.03.2015.
16:43
Izvor: Beta

Šef stručnog štaba FK Čukarički istakao je da ne može da bude nezadovoljan ishodom duela sa Borcem premda su gosti do boda stigli nakon samo jedne greške koju su napravili njegovi izabranici.

fkcukaricki.rs
fkcukaricki.rs

Povezane vesti

Trener fudbalera Čukaričkog Vladan Milojević izjavio je da nije nezadovoljan današnjim nerešenim rezultatom s Borcem u Superligi Srbije.

"Ne mogu da kažem da sam nezadovoljan, znali smo kako će se odvijati utakmica. Dominirali smo u prvom delu, možda nismo imali mirnoću u završnici, a mora da se ima i malo sreće. Drugo poluvreme smo počeli na najbolje mogući način. Ali, jedna greška i Borac se oslobodio našeg pritiska i izjednačio", rekao je Milojević.

Čukarički i Borac igrali su nerešeno 1:1 u 18. kolu Superlige. Beogradski klub je treći na tabeli sa 35 bodova, dok je čačanska ekipa 14. sa 17 bodova.

"Pogrešili smo jedan jedini put i Borac nas je surovo kaznio. Takav je fudbal, idemo dalje. Mnogo smo želeli pobedu, ali šta da radimo. Ekipe su se borile muški i svi igrači na terenu su uložili mnogo napora da pruže solidnu partiju", kazao je Milojević.

Trener Borca Bogić Bogićević ocenio je da je nerešen rezultat najpravedniji.

"Odigrana je dobra utakmica. Borac je pokazao da zna da igra fudbal i da svakoga može da ugrozi. Možda smo mogli i da pobedimo, ali šta da se radi, mislim da je ovako najpravednije", rekao je Bogićević.

On je dodao da je logično da njegova ekipa igra zatvorenije na gostovanjima s obzirom na to da je u dnu tabele i da joj znači svaki bod.

"Čukarički igra tako da ako se ostavi puno prostora, mi to ne možemo da ispratimo. Logično je da igramo malo zatvorenije, borimo se za opstanak", kazao je Bogićević.

Čukarički će u narednom kolu gostovati Voždovcu, dok će Borac u Čačku dočekati Radnički 1923 iz Kragujevca.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke