Milojević uveren: "Protiv Čukaričkog trijumf kolektiva, mi ne kalkulišemo"

Autor: Ivan Cvetković
četvrtak 10.11.2022.
22:22
Izvor: Sportske.net

Zvezda će u nedelju u Surdulici igrati protiv Radnika, utakmicu 19. kola, poslednjeg uoči pauze zbog Svetskog prvenstva.

Pedja Milosavljevic
Pedja Milosavljevic

Povezane vesti

Trener fudbalera Crvene zvezde Miloš Milojević rekao je da je zadovoljan igrom i večerašnjom pobedom protiv Čukaričkog, u zaostaloj utakmici sedmog kola Super lige Srbije.

"Veoma dobar meč, taktički smo bili sjajni i kreirali mnogo prilika u prvom poluvremenu. Postigli smo lep gol, bili u prilici da u nekoliko navrata povećamo prednost, a ono što mene raduje je odnos posle pogotka. Imao je Čukarički nekoliko minuta u drugom poluvremenu u kojima su 'nadošli', ali sve ostalo smo mi kontrolisali i zasluženo pobedili", rekao je Milojević posle utakmice.

Fudbaleri Zvezde pobedili su na gostujućem terenu Čukarički sa 2:0, u zaostaloj utakmici sedmog kola Super lige.

"Ovo je trijumf kolektiva i pobeda za igrače, jer smo i pored mnogo kadrovskih problema pokazali da imamo najbolju ekipu sa najboljim fudbalerima. Sve je bilo lakše uz ovakvu podršku, osećali smo se kao kod kuće. Odlična atmosfera i uslovi za igru", naveo je trener Zvezde.

Zvezda sada ima 10 bodova više od drugoplasiranog Partizana, koji je danas izgubio od Spartaka 0:1.

"Nama je motiv da pobedimo na svakom meču, a ne možemo da kontrolišemo šta rivali rade. I pre utakmice dok nismo znali, kao i posle kad smo čuli rezultat sa meča večitog rivala, imali smo jasan cilj da pobedimo. Ne kalkulišemo. Treba nam i protiv Radnika maksimalna ozbiljnost, pogotovo jer smo se tamo 'okliznuli' prošle godine, tako da ih ne treba potcenjivati. Situacija na tabeli je takva da su na začelju, ali će u nedelju biti domaćini i sigurno će, kao i svi, imati veliki motiv da se dokažu protiv Zvezde", naveo je Milojević.

Zvezda će u nedelju u Surdulici igrati protiv Radnika, utakmicu 19. kola, poslednjeg uoči pauze zbog Svetskog prvenstva.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke