Milojević zadovoljan, brine realizacija

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 09.07.2015.
23:06
Izvor: Sportske.net

Čukarički je zasluženo prošao u drugo kolo kvalifikacija za LE, ali trenera Milojevića donekle brine i realizacija koja u ova dva meča nije bila na najvišem mogućem nivou.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Ekipa Vladana Milojevića odigrala je još jedan solidan meč protiv Domžala, slavili su nakon dvomeča sa 1:0 onim golom Matića iz penala, ali su u ta dva meča imali dosta propuštenih prilika.

"Mnogo je rano pričati, tek nedavno smo se okupili. Nisamo mogao ni da računam na tim na koji sam hteo zbog povreda i zato što su nam se neki reprezentativci kasnije priključili.

Imali smo stativu i prečku, i promašen penal, ne bi bilo zasluženo da su Domžale dale gol i prošle dalje. Mislim da smo mi zasluženo u drugom kolu
", rekao je Milojević.

Govorio je i trener Čukaričkog o narednom rivalu.

"Video sam da ćemo igrati sa Gabalom, nismo se opterećivali imenom rivalom. Poznato je da Azerbejdžanci dosta ulažu u fudbal.

Moram i da se zahvalim publici koja je na naš stadion, ovi momci su zaslužili podršku, nadam se da ćemo imati više sreće da šanse pretvaramo u gol
.", rekao je Milojević.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Vendetta
Thursday, 09.07.2015
23:31
avatar
PintoDaCosta
Thursday, 09.07.2015
23:24

Realno tek su (kao i svi nasi) se okupili i ocekujem samo bolje igre.. Pogotovo kad se svi stave na raspolaganje.. nnTreba pohvaliti Vojvodinu iz drugog poluvremena!! A Mrdakovica sto Zvezda nije dovela ostaje zal!! Gol igrac..

avatar
Tomić: Lažna legenda
Thursday, 09.07.2015
23:11

Svaka čast još jednom za Čukarički, sad kad uđu u ritam još Stojiljković, Mandić, Regan i Ranđelović imaćemo čemu da se nadamo i u susretu sa Gabalom (zamolio bi sportske.net, da uskoro predstave ovaj tim, da bi čitaoci mogli da vide o kakvom rivalu se radi).