Milojevićev raport sa Kipra: "Ben van ritma, Hajdinu treba vremena"

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 21.01.2018.
15:01
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Strateg Crvene zvezde Vladan Milojević analizirao prvi deo priprema na Kipru i napravio osvrt na učinak dvojice novajlija i igrača iz omladinskog pogona.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Fudbaleri vicešampiona Srbije završili su prvi deo priprema za prolećni deo sezone. Nakon sedmodnevnog boravka i rada na Kipru crveno-beli se vraćaju u Beograd gde će boraviti do narednog petka.

Trener Vladan Milojević napravio je kraću analizu posle bazičnog dela priprema i ocenio da je sve proteklo u najboljem redu.

"Mogu da budem zadovoljan, odradili smo sve ono što smo planirali, i ono što je jako bitno imali smo fenomenalne uslove. Nismo imali problema što se tiče vremena, možda je samo jedan dan bio problematičan i iskoristili smo vreme na dobar način", rekao je Milojević.

Šef stručnog štaba lidera domaćeg prvenstva izrazio je zadovoljstvo zbog pristupa koji su igrači pokazali tokom prvog dela priprema, a osvrnuo se i na učinak dvojice novajlija.

"Novi igrači su se dobro uklopili. Ben nije mnogo igrao, malo je van takmičarskog ritma, očekujem da će brzo i on biti na pravom nivou što se tiče fizičke pripreme. Hajdin je igrač kojeg smo uzeli jer je kvalitetan, jer je naše dete, dobro se uklapa i biće mu potrebno još vremena, ali nema tu nikakvih problema", istakao je Milojević.

Nekoliko igrača iz omladinskog pogona imalo je priliku da prvi deo priprema odradi sa prvim timom. Evo kako Vladan Milojević vidi učinak igrača koji predstavljaju Zvezdinu budućnost.

"Kod njih mi je mnogo bitno to što su profesionalci i dobri momci, žele da uče i da rade. Njihov talenat nije sporan, ali da bi bio pravi fudbaler i profesionalac, pored talenta moraš da budeš i dobar momak. Mogu da kažem da sam izuzetno zadovoljan njima, i eto, sada smo ih poveli na pripreme i oni su budućnost Crvene zvezde i na njih će se Zvezda u budućnosti oslanjati, i presrećan sam što ih imam", zaključio je Milojević.

Fudbaleri Crvene zvezde dobiće slobodan dan po povratku u Beograd, a od utorka do četvrtka radiće u srpskoj prestonici. Polazak u Antaliju zakazan je za petak.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke