Milojevićevih 11 za zaustavljanje Monaka - Sanogo kao roditelj, "prava" formacija na delu?

Autor: Nemanja Janošev
sreda 07.09.2022.
20:10
Izvor: Sportske.net

Koliko može ovakva Zvezda protiv rivala kao što je Monako?

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde sastaju se sutra od 21 sat sa ekipom Monaka na otvaranju grupne faze Lige Evrope.

Možda Crvena zvezda nije u najsjajnijoj formi u aktuelnom momentu, ali ništa bolje ne izgleda ni Monako. U taboru prvaka zemlje nadaju se da bi susret protiv "kneževa" mogao da usmeri struju na njihovu vodenicu i potencijalni trijumf pred domaćim navijačima već sada bi se mogao nazvati ogromnim korakom ka krajnjem cilju - proleću u Evropi.

Daleko je još pričati o tome i usmerićemo se ka sadašnjosti koja, kako smo spomenuli, nije idealna kada su dva tima u pitanju. Uz sve to, Milojević ne može da računa na momka koji je jedan od onih čiji potez može da reši svaki duel - Mirka Ivanića. Istina, Zvezdina "četvotka" je van forme, baš kao i Aleksandar Katai.

Iako možda surovo prema Ivaniću zvuči, Crvena zvezda bi u formaciji koju bi Milojević potencijalno izveo na duel sa Monakom, mogla da dobije na koherentnosti i čvrstini. Katai i Ivanić vole loptu u svojim nogama, često se sve zasniva na levoj strani terena, dok bi sada situacija mogla da se promeni.

Milojević će, onako kako mora, posegnuti za Strahinjom Erakovićem na desnom beku, što je radio i njegov prethodnik Stanković. Vezni red držaće Seku Sanogo koji će poput roditelja, ispravljati sve izlete Kange i Kangve i pokušati da popuni praznine.

CRVENA ZVEZDA: Borjan - Eraković, Milunović, Dragović, Rodić - Sanogo, Kanga, Kangva - Katai, Bukari, Pešić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke