Miloš Jojić i epizoda "zašto su navijači protiv mene i kluba": "Osećalo se to i kad smo imali +5"

Autor: Nemanja Janošev
sreda 25.05.2022.
10:13
Izvor: Sportske.net

Bilo je neprijatnih momenata.

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Fudbaler Partizana Miloš Jojić rekao je da ne razume navijače koji su kreirali atmosferu katastrofalne sezone.

Jojić, koji je u smiraj sezone zabeležio 100. nastup u dresu Partizana kazao je za klupsku televiziju da se od samog njegovog povratka osećala netrpeljivost od strane navijača.

"Osećalo se od prve utakmice. Nije krenulo kako bi trebalo, napravio sam penal u večitom derbiju, automatski su se navijači okrenuli protiv, bilo je dosta negodovanja... Pokušao sam da se izdignem i mogu da kažem da sam uspeo. Imao sam super sezonu, kao i svi mi. Nažalost, nismo uspeli da osvojimo titulu", konstatovao je Jojić za "Partizan TV".

Partizan je zimus imao pet poena prednosti, miris titule se osećao u Humskoj, ali je ipak poraz crno-belih u večitom derbiju preokrenuo stvari u korist Crvene zvezde.

"Ne znam iz kog razloga je takva atmosfera među našim navijačima. I kad smo imali plus pet osećalo se nezadovoljstvo. Ne znam iz kog razloga. Bože moj, mi smo profesionalci, idemo iz utakmice u utakmicu. Imali smo strašnu sezonu u Evropu, izgubili od Fajenorda, koji je pokaao da je izuzetno kvalitetna ekipa, što smo osetili na našoj koži. Holanđanima želim sreću u finalu Lige konferencije, a što se nas tiče, sve misli su u finalu Kupa Srbije, nadam se da ćemo na kraju slaviti", istakao je bivši fudbaler Borusije Dortmund.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
rivarinho
Wednesday, 25.05.2022
11:07

Mozda su se okrenuli protiv njega jer nije, kao nekad dosudjivao penale za svoju ekipu. Da je to staro vreme, mozda bi imali jos uspesniju sezonu. Mozda bi i dali jedan gol u derbijima ove sezone, ovako krompir datih golova u derbijima za koji se, eto, ne dodeljuje titula...