Milošević kratak nakon poraza u Nišu, spomenuo "neke čudne stvari"...

Autor: Ivan Cvetković
nedelja 21.04.2019.
21:42
Izvor: Sportske.net

Strateg "Crno-belih" nije bio raspoložen za priču.

Beta/Dragan Gojić/Ds
Beta/Dragan Gojić/Ds

Povezane vesti


"Crno-beli" su poveli u finišu prvog poluvremena, ali je domaćin uspeo da preokrene rezultat u svoju korist, a mnogima je zapao za oko detalj iz 48. minuta kada je arbitar Bojan Nikolić priznao pogodak koji nije bio regularan.

Strateg "Crno-belih" Savo Milošević nije bio preterano raspoložen za priču nakon meča, nije dao izjavu za Arenu Sport, ali je pred novinare morao na konferenciji za medije.

"Čestitao bih Radničkom na pobedi. Do određenog momenta mi smo kontrolisali utakmicu, imali rezultat uprkos nekim čudnim stvarima, ali teško mi je da kažem nešto više od toga...", kazao je Milošević

Upitan o tome da li je nezadovoljan još nekim stvarima, odgovorio je vrlo kratko.

"Da, ali ne bih konkretno govorio o tome."


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pixi GOOL iz kornera
Monday, 22.04.2019
13:27

Tako to biva kad politicar sedne na klupu fudbalskog kluba. Savo ostavi se sporta jer politika ti bolje ide.

avatar
Čeki
Sunday, 21.04.2019
22:57

Zasto mi ne objavljujete komentare? Nikog ne vredjam i nista nema neprikladno u mojim komentarima. Molim vas, ovo je povreda moje slobode na izrazavanje. Ne mogu coveku za kosarku lepo da odgovorim nego moram ovako na raznim vestima da pisem ovakve stvari. Vi krsite moje pravo, jel shvatate to?

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Sunday, 21.04.2019
22:03

Ni ne moras, ali, tesko ces odrzati rec (kao da je to nesto novo za tebe LOL) da nikad ne komentarises sudije. Inace, da je Pantic mladji godinu dana, ti ni njega ne bi stavio u tim, toliko ne verujes u nase klince. Onog kosatog Miletica kao da sam Bog cuva, apsolutno mu je zagarantovano mesto u timu ko god da je trener- ako malo slucajno i ispadne iz tima, uvek se ubrzo vrati.