Milošević otkrio ko NEĆE igrati u subotu, kako će izgledati startnih 11?

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 28.05.2020.
16:22
Izvor: Sportske.net

Prinudnoj pauzi konačno je došao kraj, vreme je za nastavak prvenstva.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Trener Partizana Savo Milošević danas je, pored ostalih aktuelnosti o kojima je govorio na pres konferenciji, najavio i meč 27. kola Linglong Superlige protiv Mladosti iz Lučana.

Taj meč na programu je u subotu na stadionu u Humskoj, s početkom u 17:30h, uz direktan TV prenos na TV Arena Sport 1.

Ovaj duel je praktično uvod u prilično napornih mesec dana za ekipu Partizana, sobzirom da će crno-beli jurišati i na trofej u Kupu, gde ih već u sredu očekuje gostovanje u Surdulici protiv Radnika.

Zbog toga je za očekivati da šef struke crno-belih iz meča u meč pomalo i iznenađuje sa sastavom tima, kako bi zadržao svežinu igrača i smanjio rizik od povreda.

''Jako teško je porediti situaciju od pre dva meseca i sada. Najveći problem koji imamo u stručnom štabu jeste kako će igrači reagovati na takmičarskim utakmicama. Sve ovo što smo do sada radili deluje dosta dobro, radili smo teško i jako, ali utakmice su nešto drugo.

Kakva će biti reakcija videćemo posle dve ili tri utakmice, pre toga je nemoguće znati. Vidite da u Bundesligi ima veliki broj povreda, a pričamo o Nemcima, naciji koja je disciplinovana, fizički besprekornim igračima... Ne znam šta mogu da očekujem. Nadam se da smo uspeli da u dobroj meri zaštitimo igrače tokom priprema", istakao je Milošević.

Kada je u pitanju sastav ekipe za duel sa Lučancima, Milošević je nagovestio da na terenu najverovatnije neće biti Sejdube Sume, koji je propustio i većinu pripremnih mečeva.

Bundesliga

''Suma verovatno neće igrati u subotu, inače je plan da igra cela ekipa. Do procene stanja ekipe možemo da dođemo samo kroz utakmice, tako da imamo pet zamena, pa ćemo moći da rotiramo i u toku utakmice više igrača, pa mi je ideja da u prve dve-tri utakmice vidimo u kakvom smo stanju'', objasnio je Milošević i dodao da su juče na treningu radili svi igrači, među njima i Aleksandar Lutovac koji se oporavlja od povrede.

S obzirom na pokazano tokom priprema, Sumu bi mogao da zameni Lazar Pavlović, a uz još par dilema, očekivani sastav Partizana za subotnji meč mogao bi da izgleda ovako:

Stojković - Miletić, S. Pavlović, Vitas (Ostojić), Urošević - Zdjelar, Natho - Marković (F. Stevanović), L. Pavlović, Asano - Sadik (Matić).

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

14 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Slavko Knezevic
Thursday, 28.05.2020
17:11

Nastavlja se takmičenje gde su oni prvi, a gde smo mi,,,!!? Smesno je. Sve jasno ko dan.

avatar
DVA HRAMA
Thursday, 28.05.2020
18:24

Спорт у Србији након пандемије:

Кошарка:
- Партизан први, прекида се и поништава АБА лига, Суперлига Србије се не игра;

Фудбал:
- ''црвена звезда'' прва, играју се још 4 кола, плеј-оф се укида, како би и теоретски миљеница остала на првој позицији;

Рукомет:
- ''црвена звезда'' последња коло пре краја, следило јој je испадање из прве лиге (OK, bio bi odigran i plej-aut), наравно, првенство се прекида и поништава;

Хокеј:
- ''црвена звезда'' прва у сениорској категорији, првенство се прекида, али, рачуна се ово што је до сада одиграно и они остају шампиони (zvezda odbila molbu Vojvodine da se odloži drugi meč finala zbog novonostale situacije);

- Партизан први у млађим категоријама, првенство се прекида и поништава;

Футсал:
- ''црвена звезда'' (bivša Srpska, znači, ni ovo nije izvorno njihov klub) прва, првенство се прекида, али, рачунају се постигнути резултати.

avatar
DVA HRAMA
Saturday, 30.05.2020
20:46

Vlado, njima se ne svidja istina, to je reakcija zbog mentalnog sklopa, a ne zbog toga sto oni to negiraju. Naravno, ima i onih drugih koji misle da mi umisljamo da smo ostecena strana i sl.

avatar
Vlada Mutavi
Saturday, 30.05.2020
13:11

Interesantno je kako pojedini zvezdini navijači i pored očigledne naklonjenosti većine sportskih saveza na zvezdinu vodenicu, na sva, više nego opravdana negodovanja partizanovih navijača, koji argumentima pokazuju koliko je nepravilnosti u našem sportu, dele negativne lajkove. Pitam se da li zaista do te mere ne mogu biti ljudi da i ako ne priznaju evidentnu nepravdu, bar ostaju po strani bez negativnog komentara ili negativnog lajka. Veća je sramota za njih nego za saveze koji su naklonjeni zvezdi.
I na kraju neka me neko posle svega ubedi da državni vrh nema nikakve veze sa ovim.

avatar
DVA HRAMA
Friday, 29.05.2020
14:23

A najgorem najgore...

avatar
Bekias
Friday, 29.05.2020
09:52

Jasno kao dan pametnom dosta ali sve se placa i dobro dobrim a lose losim vraca...

avatar
DVA HRAMA
Thursday, 28.05.2020
16:37
avatar
⭐♦ povratka kralja
Friday, 29.05.2020
17:20

Da li ti razumes ralziku izmedju sportova koji se igraju na otvorenom i unutra ? :)
I jesi li mozda razmislio da su sve lige sto se fudbala tice nastavljene ili ce biti nastavljene verovatno, a sve jace kosarkaske lige ponistene ? Ali dobro, veciti borci protiv vetrenjaca , ne sumnjam da je u vasim glavama drugacije. Futsal i hokej. :D hahahahahahahahhahahahahaha

avatar
⭐♦ povratka kralja
Sunday, 31.05.2020
16:47

Pa vi ste glasali da bude skraceno, covece, Vi licno. Zvezda je zelela da se igra jos 11 kola, vi niste hteli. Zamisli kako je vama onda ako vas mi koji nemamo klubove tu ponizavamo sve ovo vreme, sampioni smo Srbije u svim tim sportovima osim rukometa. :D Ali razumem da je u tvojoj glavi drugacije. Imas pravo da izmislis sta hoces. :D

avatar
DVA HRAMA
Saturday, 30.05.2020
20:47

A koja je jos liga u fudbalu nastavljena u skracenom formatu Hahaha Mozda samo jedna i to je to. Inace, kosarka, rukomet, hokej, futsal, sve sami sportovi u kojima vise nemate klubove Hahaha

avatar
Vlada Mutavi
Saturday, 30.05.2020
20:43

Zar futsal i hokej nisu sportovi u kojima se titule broje i da li se za iste ne bori tokom prvenstva ili su sva ta prvenstva smišljena onako reda radi?