Miloševićev savet: ''Pogledajte akciju kod drugog gola i sve će vam biti jasno!''

Autor: Darko Mitrović
subota 30.05.2020.
19:42
Izvor: Sportske.net, TV Arena sport

Trener Partizana priznaje da ni sam nije očekivao ovako dobru igru njegovog tima u pojedinim delovima meča.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Partizan je odlično ušao u završnicu sezone, a večerašnjom pobedom nad ekipom Mladosti iz Lučana od 4:1 značajno se približio osvajanju drugog mesta na kraju sezone.

To je istakao i trener Partizana Savo Milošević odmah po završetku meča.

''Zadovoljan sam igrom, najbitnija stvar je da smo osvojili tri boda, da smo odmakli od Vojvodine, pa da možemo rasterećenije da odigramo ove tri utakmice do kraja prvenstva i da fokus stavimo na Kup koji nam je najvažniji. Uspeli smo i u tome da se niko ne povredi'', istakao je Milošević.

Crno-beli su golove postizali posle lepih akcija, a Milošević je akcenat stavio na akciju kod drugog gola koji je postigao Asano na asistenciju Natha, a u svemu je učestvovao i Sadik.

''Mislim da je bilo mnogo bolje nego što smo i mi očekivali. Moj savet ljudima je da pogledaju akciju kod drugog gola, pa će im sve biti jasno'', poručio je Milošević.

Ono što je malo pokvarilo utisak u drugom poluvremenu jeste vidno nezadovoljstvo Bibarsa Natha jer mu Sadik nije prepustio izvođenje jedanaesterca. Milošević se zbog toga objašnjavao sa njima na klupi.

''Bilo je u vezi penala, nije ništa strašno, rešićemo to, ali nije za javnost'', zaključio je trener Partizana.
-

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke