Milunović o "treningu u četiri zida" i dobrim stranama karantina!

Autor: Ivan Cvetković
ponedeljak 13.04.2020.
11:11
Izvor: Sportske.net, FK Crvena zvezda

Nije fudbalerima lako ovih dana.

BETAPHOTO/MILOS MISKOV/DS
BETAPHOTO/MILOS MISKOV/DS

Povezane vesti

Fudbaler Crvene zvezde Nemanja Milunović je u intervjuu za klupski sajt opisao koliko je teško biti van trenažnog procesa u toku pandemije.

"Malo koji fudbaler voli individualno da radi, mnogo je lakše u grupi. Podrška saigrača, trenera mnogo zanči na psihičkom planu u toku rada. Teško je raditi sam u smislu da znaš da imaš trening u četiri zida od sat i po do dva, ali svaka fizička aktivnost znači izbacivanje energije, negativnosti", rekao je defanzivac.

"Doneo sam iz kluba mnogo rekvizita, guma, lopti i u početku je mojoj deci bilo sve to zanimljivo. Dok vežbam sa jednim rekvizitom i želim da uzmem drugi on već nestane jer su ga uzeli sin ili ćerka da se igraju. Odlučio sam da uglavnom treniram dok oni spavaju, tako je najlakše. Treninzi su napravljeni da igrači imaju ozbiljno opterećenje. Ima lakših i težih treninga", otkrio je Milunović.

Nastavak po starom je i dalje u magli.

"Teško je pretpostaviti kad ćemo nastaviti sa radom. Jedno je raditi vežbe, a drugo trčati i igrati fudbal. Svaki trening nam pomaže ali se nadam da ćemo nastaviti tamo gde smo stali"
, veruje fudbaler koji je istakao i neke pozitivne stvari karantina.

"Jedina dobra strana karantina je posvećenost porodici, deci i supruzi. Porodica je stub društva. Kad provodim 24 sata sa njima tek vidim koliko mi fudbaleri u stvari odsustvujemo od njih zbog utakmica, putovanja, karantina. Lepi su to porodični momenti, mnogo su zanimljivi, podsećaju nas, kako je Bakula to rekao, na praznične idile kad smo svi na okupu", zaključio je Milunović.
Bonus


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Piksi G00L iz korner
Monday, 13.04.2020
13:17

Milune u Zvezdi i u najtezim uslovima mora dobro da se radi da se Srbija i srpska dijaspora novom titulom sladi.