Minimalac Ordabasija pred gostovanje Čukaričkom

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 24.06.2016.
20:16
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Ordabasija ostvarili su pobedu u poslednjoj takmičarskoj utakmici koju su odigrali uoči gostovanja Čukaričkom na startu kvalifikacija u Ligi Evrope.

fcordabasy.kz
fcordabasy.kz

Povezane vesti

Protivnik Čukaričkog u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope odigrao je u petak poslednji takmičarski meč uoči dolaska u Beograd i duela sa belo-crnima sa Banovog Brda.

Kazahstanski Ordabasi slavio je na gostovanju Akzajiku rezultatom 1:0 (1:0) golom koji je u 42. minutu prvog dela igre postigao Gafuržan Sujumbajev.

Današji susret 18. kola kazahstanske Premijer lige Ordabasi je počeo u sastavu: Bojčenko, Ćato, Dijakate, Gogua, Kasalica, Muhatrov, Simčević, Sujumbajev, Tolebek, Trajković, Tungišbajev.

Ordabasi se trenutno nalazi na petom mestu kazahstanskog šampionata sa 28 osvojenih bodova, a najveća prednost ovog tima u dvomeču sa Čukaričkim leži u tome što se igrači nalaze u punom takmičarskom ritmu.

Podsećamo da je Čukarički u četvrtak savladao Austriju iz Beča sa 3:1 u generalnoj probi pred početak kvalifikacija za Ligu Evrope.

Prva utakmica prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope između Čukaričkog i Ordabasija zakazana je za 30. jun od 20.30 na Banovom Brdu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke