Mirković iskren: "Nije ovo igra kakva se od Partizana očekuje"

Autor: Pavle Knežević
nedelja 02.09.2018.
23:25
Izvor: Sportske.net

Bata je zadovoljan samo zbog jedne stvari.

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

Trener Partizana Zoran "Bata" Mirković zadovoljan je jedino pobedom u utakmici protiv Bačke, koju je njegov tim završio sa 10 igrača na terenu.

"Večeras sam najzadovoljniji pobedom i što smo uknjižili tri boda. Igra nije bila na zadovoljavajućem nivou, sigurno nije bila igra kakvu očekuju navijači Partizana i mi sami. Bili smo dosta nervozni od početka utakmice i sve to je na kraju začinjeno crvenim kartonom Nemanje Miletića. Posle toga smo se opredelili za defanzivu i kontranapade", rekao je Mirković posle utakmice.

Partizan je slavio sa 1:0 u poslednjoj utakmici sedmog kola Super lige. Sada sledi pauza, da li će to značiti crno-belima?

"Značiće sigurno. To je prvih 10 ili 14 dana koje imamo na raspolaganju da radimo. Loše je što imamo desetak igrača koji će ići za reprezentaciju. Ostaćemo u Beogradu jer smo desetkovani, a za subotu je planirana prijateljska utakmica", rekao je Mirković.

Zlatko Šehović je dobio udarac u koleno. On je nastavio meč, ali je na kraju utakmice morao da izađe uz pomoć saigrača.

"Povredio je koleno, videćemo sutra posle pregleda koja je vrsta povrede. Mislim da je samo dobio udarac", rekao je Mirković.

Trener Bačke Dejan Čelar nije bio nezadovoljan, ali je čestitao i crno-belima, za koje je rekao da su u "teškom trenutku".

"Čestitam mom prijatelju i kolegi Bati Mirkoviću na pobedi. Oni zaista imaju veliki kvalitet, bez obzira što su u teškom momentu posle eliminacije iz Lige Evrope. Trebala im je ova pobeda danas i oni su se za nju izborili.

Da li smo mi zaslužili više od izgubljene utakmice? Možda i jesmo.

Nisam nezadovoljan, dosta toga smo prikazali tokom utakmice. Imali smo inicijativu, imali smo posed...Imali smo balans protiv kvalitetnije ekipe, koja je duže skupa i koja ima ambicije da bude prvak države. Odigrali smo kvalitetno, napadački i organizovano kako smo želeli. Mi smo u procesu i očekujemo još bolju Bačku u narednom periodu", rekao je Čelar.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

15 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
dejavu
Monday, 03.09.2018
09:16

Dobro, i šta ćeš da uradiš povodom toga?

avatar
paok
Monday, 03.09.2018
18:17

A sta da uradi sa ovom ekipom. Jel vidis da velika vecina nema pojma, da su limitirani igraci. Ovde ne pomaze ni mnogo bolji i iskusniji trener od njega.

avatar
PARTIZAN SAMPION \'14
Monday, 03.09.2018
08:05

Ljudi, treba nam od 3 do 5 novih igraca: stoper (trenutno imamo samo njih trojicu jer se na Ostojica ne racuna, a kosatog Miletica ne racunam ja), levi bek, centralni vezni, levo krilo (ili to ili da sad (i) odmah krenu da forsiraju (i) malog Kokira) i (treci) spic (kontam da je neka zamisao da to trenutno to jest neko vreme ''pokriva'' Ivanovic)- sada su nam preostali kao jedina nada ti neki slobodni igraci kojih sigurno jos ima, ali, ako vec nismo doveli nikoga u petak, koliko je to realno da se ocekuje, i nije bas, zar ne?

avatar
Peca Partizan
Monday, 03.09.2018
07:02

vazura i ilijev napolje

avatar
BenkovackiManitas31*
Monday, 03.09.2018
02:17

Ne znam da li samo meni ali Mirkovic mi deluje mnogo nedorastao za ovaj posao pa mozda da kazem i malo neobrazovan da bi bio trener Partizana sa duznim uvazavanjem. Deluje letargicno, dok prica mislim da prodje vecnost dok slozi recenicu, ne deluje mi da moze da ima taj uticaj na ekipu. Kao igrac je bio odlican...
Ps. “Partizan daje desetak igraca reprezentaciji”!?

avatar
Zoran Vukic
Monday, 03.09.2018
00:40

sta ima da kazu dovde leve bekove od avolkova nijeda nevalja tu neracnam Sehovica[nas bio igrac ]uprava vani

avatar
Душан Терић
Monday, 03.09.2018
00:28

Iskreni da budemo nije ni trener kakvog ocekuju navijaci partizana.

avatar
Man.United99
Monday, 03.09.2018
06:01

Nije tu problem trener vec los izbor igračkog kadra.

avatar
Calcio Nostalgija
Monday, 03.09.2018
11:26

Ovom krsu od tima ne pomaze ni Murinjo. Bata Mirkovic je izabran zbog svog karaktera,tj da pokusa da izvuce od igraca sto cak i nemaju. Drago mi je sto je u klubu,ali uprava ce potrositi veoma brzo coveka koji nam moze dosta pomoci.

avatar
AlexPFC
Sunday, 02.09.2018
23:34

Baš me zanima šta će reći Vazura i Iliev na temu naše igre i dovedenih pojačanja...

avatar
ZVEZDA PRVAK PONOVO
Monday, 03.09.2018
08:31

Ilijev ce reci da je odlicno pogodio sa Nikolicem, a niko igru i rezultate od njih nece pomenuti, hehe

avatar
Vlada Mutavi
Monday, 03.09.2018
08:32

Ti isti koji su štitli i Đukića. kao da je nekome odgovaralo da se Partizan unazadi.
Za male pare je prodato sve što je vredelo, a kupljeno je nešto koliko da se popuni igrački kadar. Zvezda je kupila Marina, vratila Boćija i već sada mogu da slave novu titulu, a mi? Mi ćemo samo još više da tonemo. Ljudi, kompletna naša uprava je katastrofalna.