Mirkovićev sastav se već ustalio, treba li nešto da menja protiv Bešiktaša?

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 23.08.2018.
09:24
Izvor: Sportske.net

Ima li Mirković čime da iznenadi snažnu ekipu iz Istanbula?

BETAPHOTO/MILOS MISKOV/MO
BETAPHOTO/MILOS MISKOV/MO

Povezane vesti

Od dolaska Zorana Mirkovića na klupu Partizana, startna postava se vrlo brzo iskristalisala.

U obe utakmice trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv danskog Nordsjelanda Mirković je na teren izveo isti sastav, koji je ostvario obe pobede - 2:1 u Farumu, 3:2 u Humskoj, za plasman u plej-of fazu kvalifikacija.

Ovoga puta beogradski crno-beli imaće mnogo teži zadatak protiv turskog Bešiktaša, za početak večeras od 20:30h u Humskoj, a onda i nedelju dana kasnije u revanšu u Istanbulu.

S obzirom da je sastav za koji se Mirković odlučivao protiv Danaca odlično obavio posao u većem delu tih utakmica, za očekivati je da istih 11 igrača i večeras od prvog minuta istrči na teren.

Dakle:

Stojković - N R Miletić, Valijente, Marković, N G Miletić - Zdjelar, Kosović - Janković, Pantić, Zakarić - Gomeš.

Utisak je da Mirković nema razloga da ovu postavu menja, ali će biti veoma važno kada će i koje izmene izvršiti u nastavku, jer čini se da one protiv Danaca nisu donele željeni efekat.

Oba puta je Partizan imao veliki pad u igri u poslednjih dvadesetak minuta, što je rival koristio i postizao golove, srećom nedovoljno da ugrozi plasman crno-belih u narednu fazu takmičenja.

Bitan je i podatak da Kosović, Zdjelar i Janković treba da se čuvaju trećeg žutog kartona koji bi značio i izostanak nekog od njih u revanšu u Istanbulu.

Možda je vreme i za Sejdubu Sumu, bar u drugom poluvremenu, s obzirom da u Danskoj nije igrao zbog crvenog kartona u Litvaniji, a u revanšu je svih 90 minuta proveo na klupi.

Takođe, u odnosu na prethodnu utakmicu, trener Mirković će u napadu imati još jedno rešenje, Ognjena Ožegovića koji prošlog četvrtka nije igrao zbog povrede, a nadamo se da ima i još nekog ''keca u rukavu'' kojim bi mogao da iznenadi Turke...

Srećno, crno-beli!

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Zoran Vukic
Thursday, 23.08.2018
11:30

bice tesko ali idemo pozitivno[a celavi Miletic bio kad uzeli duplu krnu kaki god bio sanjim trofeji] Partzan.

avatar
Партизан Шампион
Wednesday, 22.08.2018
21:38

Možda samo Ožegović od starta zbog pritiskanja zadnje linije i trčanja i naravno Lola zadnjih 20ak minuta da radzrma ekipu . Verujem da Bata zna šta radi ako ništa bar će svi dati svojih 200%

avatar
Ruzek
Wednesday, 22.08.2018
18:13

LJudi,ne znam da li sam ja lud ali jabih celavog Miletica na stopera sa Walenteom,desni bek ipak Enake nije on toliko los.A iskreno mozda ce se neko ljutiti,meni Pantic mnogo los,mislim da je trom,spor a Lola ne umesto Zdjelara nego mozda umesto Kice jedino mada mislim i da Lola nije to vise to.

avatar
Libee
Wednesday, 22.08.2018
14:50

Dal ovaj Miletić levi bek stvarno igra fudbal? Ozbiljno počinjem da sumnjam u Baticu...

avatar
Amar Zornic
Wednesday, 22.08.2018
14:31

Realno Besiktas je slabiju u odnosu na proslu sezone al je i dalje enormno jak , PFC ce morati pruziti najbolju partiju i uz malo srece da proba da napravi iznenadjenje . Srecno Grobari

avatar
El Matador PFC-FCB
Wednesday, 22.08.2018
13:56

Lola umesto Zdjelara i Ožeg pored Rikarda u 4-4-2: Stojke - Miletić - Marković - Valijente - Miletić - Zakarić - Lola - Pantić - Janković - Ožegović - Rikardo. Pritisnuti Pepea i Vidu i svaki prekid pametno da se izvede. PONOSNI NA GRB U SRCU ŠTO STOJI - JURIŠ U SLAVU NAŠI HEROJI! ⚫⚪💪💪

avatar
NAJVECI IKADA
Thursday, 23.08.2018
13:00

Koga vi da pritisnete ? 🤣