Mirosavljevićev recept za Zvezdu - Igra glava, a ne "čuka"

Autor: Beta Beta
sreda 12.12.2018.
15:59
Izvor: Beta

Sportski direktor fudbalskog kluba Čukarički Nenad Mirosavljević rekao je danas da su utakmice sa Crvenom zveezdom uvek spektakularne i da to očekuje i u predstojećem duelu.

FK Čukarički
FK Čukarički

Povezane vesti

Utakmica 21. kola Super lige Srbije igraće se u subotu od 15.00 na Banovom brdu.

"Uvek su utakmice protiv Crvene zvezde na našem terenu pravi spektakl, očekujem da i u subotu bude takav slučaj. Igraćemo protiv najbolje srpske ekipe u ovom trenutku, protiv tima koji se hrabro suprotstavio PSŽ-u, koji je pobedio Liverpul", rekao je Mirosavljević za sajt kluba.

Mirosavljević je savetovao fudbalere Čukaričkog da "igraju glavom, a ne srcem".

"Jesu to utakmice gde srce jače kuca, znaju da budu pune naboja, ali za dobar rezultat protiv ekipa kao što je Crvena zvezda mora da se igra pre svega pametno, da se momci ne opterete imenom protivnika", kazao je Mirosavljević.

Po njegovim rečima, svi u klubu su zadovoljni polusezonom, koju je nazvao "vrlo uspešnom", ali i da je mogla da bude bolja.

Čukarički posle 20 utakmica zauzima četvrto mesto u srpskom prvenstvu sa 39 bodova. Zvezda sa 56 vodi na tabeli, a između su Radnički sa 47 i Partizan sa 43.

Mirosavljević je rekao da postoje ponude za igrače Čukaričkog, pre svega iz inostranstva.

"Ako nema dobrih igara i rezultata, teško ćemo i prodavati igrače. Sačekaćemo da prođe poslednja utakmica, pa ćemo da pričamo konkretnije o tome. Uglavnom, dolasci u klub zavise od odlazaka, nećemo da gomilamo igrače. Opet, imamo plan i sa omladincima, neki od njih bi uskoro mogli da dobiju šansu u prvom timu", dodao je.

Čukarički će se kao i do sada na Kipru spremati za nastavak sezone. Otputovaće 25. januara, a vratiti se 9. februara, nedelju dana pre nastavka prvenstva.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Wednesday, 12.12.2018
17:33

Bez obzira na vašu glavu Mrakićevo srce jače kuca kad igra zvezda.