Misterija odlaska Vujadina Savića iz Zvezde! Deo tajne otkriven, ali o čemu to ne želi da govori?

Autor: Darko Mitrović
sreda 29.04.2020.
22:47
Izvor: Sportske.net, kurir.rs

Posle istorijskih uspeha sa Zvezdom, iskusni štoper je prošlog leta otišao u kiparski APOEL. Ali, još uvek mnogima nije jasno zašto nije ostao na ''Marakani''.

Beta/Dragan Gojić/Ds
Beta/Dragan Gojić/Ds

Povezane vesti

Ne samo što je igrao za Zvezdu i bio njen kapiten, Vujadin Savić je od malih nogu svim srcem navijao za crveno-bele, pa je jasno da je on poodavno ostvario svoj najveći fudbalski san da zaigra u voljenom klubu.

Da sve bude upečatljivije, u prethodne dve-tri godine je bio akter velikih Zvezdinih uspeha na evropskoj sceni, najvećih od Barija '91.

Međutim, pred odlazak na Kipar bilo je primetno da je negde došlo do određenih problema koje je Savić imao u Zvezdi i sumnjalo se da je možda posredi nekakvo neslaganje sa trenerom Vladanom Milojevićem.

On je to sada demantovao u razgovoru za ''Kurir'', ali je i dalje ostavio određenu dozu neizvesnosti o pravim razlozima njegovog odlaska iz Crvene zvezde.

''Da svima bude jasno! Sa Milojem nikada nisam imao problem! Naprotiv, uvek smo imali odličan odnos, kao što ga imamo i sada! Čujemo se redovno i zahvalan sam što sam imao takvog trenera pored sebe!

Druge stvari su tu u pitanju o kojima ne želim da govorim!

Ali on nije kriv za sve što se izdešavalo tako na kraju! Nikada od mene nećete čuti ružnu reč kada je Zvezda u pitanju! To nije lepo, a ni zvezdaški! Ali moram da napomenem još jednom da Miloje nema veze sa tim'', naglasio je Savić.
-
Bonus 10

Koliko mu je teško pao odlazak sa ''Marakane'', potvrđuje i ova Savićeva priča. Nije mogao da zadrži suze...

''Najteže mi je bilo kada sam odlazio poslednji put, davao sam intervju za Zvezda TV na terenu kod severne tribine... Krenule su mi suze, stajao sam i gledao ka tribini...

Slike su mi prolazile kroz glavu, tribine su bile prazne, ali sam čuo pesmu! Trenutak kada sam završio taj intervju i ušao u tunel da krenem ka autu i kući da se pakujem!

Uh!!! Srce puno zbog svega što sam uradio u klubu, ali i oči pune suza jer odlazim fizički iz svoje druge kuće! Zaista druge kuće! To je nešto gde pripadam od malena! I uvek ću biti tu! Jedva čekam da ponovo dođem na Marakanu'', poručio je Savić.
-
Baner live stream

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Vanja Grubač
Thursday, 30.04.2020
10:37

Ispod prosecan igrac,nesto kao Tralalatpvic...da nije tog ciji je ne bi Ni u Mostanici imao mesta

avatar
Piksi G00L iz korner
Thursday, 30.04.2020
09:53

I meni je bilo zao kad si otisao iz Zvezde, ali svi pravi Zvezdasi znamo zbog cega, ali mi svoj prljav ves peremo u nasoj kuci.

avatar
Dorotej
Thursday, 30.04.2020
09:52

Nije neki igrač, solidan. Tata je bio klasa. Ali poštujem odnos koji ima prema Zvezdi. Zbog toga ga cenim.

avatar
Deki.Stankovic.5
Thursday, 30.04.2020
07:02

Pa zna se ko je oterao i njega i Zuleta koji nam itekako fali po desnoj strani,onaj sto se ne pita nizasta i sto nije znao :D

avatar
Man united
Friday, 01.05.2020
12:04

Фали нам јер га је заменио лимитирани Гобеља. Мени фали његова и Жулетова срчаност и пожртвованост прве сезоне. Оно што су радили задњих пола године мислим да не фали никоме.

avatar
DRUG OSTOJA
Thursday, 30.04.2020
01:15

Zna se ko odlučuje o tome ko igra u Zvezdi, a to sigurno nisu treneri niti sportski direktori.
Da smo imali Gišku uz Degeneka, siguran sam da bi imali bolje rezultate u LŠ.

avatar
Red to the bone
Thursday, 30.04.2020
00:13

Menadžerisanje i kinta, da ima neko vremeplov da vrati ceo sistem na kraj 80ih... eh