Mitar morao da se izvini doktoru Njukasla

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 21.03.2016.
21:22
Izvor: Sportske.net, fss.rs

Srpski internacionalac Aleksandar Mitrović objasnio je šta se dogodilo u nedelju popodne na derbiju severoistočne Engleske i istakao da je posle duela sa Sanderlendom morao da se izvinjava doktoru Njukasla.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Bivši fudbaler Partizana Aleksandar Mitrović u nedelju je doneo veliki bod svom Njukaslu, pošto je u 83. minutu derbija sa Sanderlendom postigao izjednačujući pogodak.

Bio je to prvi gol koji su "Svrake" dale Sanderlendu posle dve i po godine pa ne čudi što je na tribinama zavladala totalna ludnica. Nedugo nakon postignutog gola i frenetične proslave istog Mitrović je morao da napusti teren zbog povrede glave.

Napadač Njukasla dobio je jak udarac usled kojeg je ostao bez svesti, pa je standardna procedura podrazumevala da mora da napusti igru iako je insistirao da se oseća dobro i tražio da nastavi sa igrom.

"Nisam znao kakva je procedura, nisam znao pravila. Izvinjavao sam se doktoru posle utakmice, jer nisam znao da moram da izađem iz igre nakon što sam bio nekoliko sekundi bez svesti" objasnio je danas Mitrović.

Srpski reprezentativac danas se pojavio na okupljanju nacionalnog tima uoči utakmica sa Poljskom i Estonijom, a lepa vest je da su pregledi glave obavljeni i da je sve u redu.

"Bio sam na pregledima, glava mi je u redu. Dobio sam jak udarac u bradu, izgubio sam svest na trenutak, ali sada se dobro osećem i nadam se da ću biti spreman za meč sa Poljskom" zaključio je Mitrović.

Popularni Mitrogol postigao je šest pogodaka za "Svrake" u tekućoj sezoni, a nadamo se da će uskoro proraditi i u nacionalnom timu koji odavno nema napadača koji u kontinuitetu pruža dobre partije.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
sashki
Monday, 21.03.2016
23:47

Da budem iskren na snimku se i ne vidi da je dobio udarac u glavu. Na pocetku sam mislio da folira

avatar
Ashburton Grove
Monday, 21.03.2016
23:39

Nerazumno i neprofesionalno od njega da se ubeđuje sa doktorom a pogotovo sa trenerom koji je izgubio 5 minuta nadoknade odvraćajući igrača umesto da vodi tim u najvažnijoj utakmici sezone... Svaka mu cast na zelji da nastavi, ali pogresno je postupio...

avatar
Nikola Nikola
Tuesday, 22.03.2016
00:32

Znači Bentitez zbog Mitrovića nije uzeo tajm-aut za poslednji napad?

avatar
wsaydxert
Tuesday, 22.03.2016
17:31

U pravu si, ali da li bi ti prihvatio da izadjes iz igre par minuta pre kraja, a da tvom timu treba gol? To je samo zelja da se pomogne timu i to svaki igrac treba da ima. A na lekarskom timu je da li ce ti dozvoliti da igras ili ne.

avatar
PAOLO, BUDI PONOSAN!
Monday, 21.03.2016
22:59

Nisi ti hteo ni da cujes za izlazak iz igre, to se jasno videlo na snimku, a cisto sumnjam da toliko ne razumes engleski. Izvini se lepo i mami i porodici, ali i devojci jer si veoma neodgovorno postupio, Dimitrije!