Mitar Mrkela prvi trpi krizu u Zvezdi? Klub se oglasio!

Autor: Nemanja Janošev
četvrtak 12.08.2021.
11:03
Izvor: Sportske.net

Da li je on krivac?

Pedja Milosavljevic / STARSPORT
Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Povezane vesti

Sportski direktor Fudbalskog kluba Crvene zvezde Mitar Mrkela povezivao se sa napuštanjem svoje aktuelne pozicije u prvaku zemlje usled lošeg početka sezone.

Brojni promašaji prilikom sklapanja igračkog kadra je nešto što navijači najviše zameraju Mitru Mrkeli, a posle eliminacije od Šerifa iz Tiraspolja u kvalifikacijama za Ligu šampione, usledile su žestoke kritike na rad celokupnog kluba. Sezona ne izgleda ni približno ubedljivo kao prethodnih godina i upalio se alarm u Ljutice Bogdana.

Kao prvi na listi za odlazak, pojavila su se imena Dejana Stankovića i Mitra Mrkele. Od odlaska Stankovića, jasno je, nema ništa, a ni od Mrklelinog, kažu sa stadiona "Rajko Mitić" za "B92".

Podsećanja radi, juče se pojavila informacija o potencijalnoj odluci Dejana Stankovića da klubu predloži svoju ostavku, ali ističemo, trener Crvene zvezde je, za sada, u stabilnoj poziciji.

Kriza se pojavila, a priliku da je okončaju, fudbaleri Crvene zvezde imaće protiv Kluža u utorak kada će se odigrati prvi meč plej-ofa za Ligu Evrope.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Shone1979
Thursday, 12.08.2021
14:56

I on i Stanković zajedno da pakuju kofere... Zvezda još uvek ima šanse da se plasira u LE ali sa takvim pričama poput: Stanković ostaje do utakmice sa Klužom pa se njegova sudbina rešava nakon dvomeča... Ne igrajte se više ako želite staru Zvezdu i zadovoljstvo svih igrača... Stanković nikada nije vodio nijedan klub, došao da se uči na Zvezdi i sada se vide svi njegovi ogromni propusti nakon odlaska pomoćnog trenera Milojevića, tako da po meni treba osim Stankovića i Mrkele da uđe u onaj koji je predložio i primio Stankovića za šefa stručnog štaba FK Crvena Zvezda, a prethodno ujamio Miloja... Nedopustiv je odlazak Milunovića i Falcinelija, kao i ne dovođenje bekova i prednjeg veznog (odnosno zamene za Kangu, kada je povređen, pid suzpenzijom ili mu preti drugi žuti karton i još u 10 slučajeva, jer mi nemamo nijednog "pleja" kada Kanga ne igra, što je više nego sramotno. Gajić i Gobeljić ne zaslužuju ni klupu a ne prvi sastav, jer to su nam najlošije karike, nakon njih napadač pa levi bek, koga (zamislite) nema ko ni da zameni... Zašto se Bakayoko nije dala šansa na mestu desnog beka? Ko je sve kriv osim Mrkele i Stankovića... Dejane i Mitre, da se ne ljubimo, hvala na svemu i puno uspeha u daljem radu, ali što dalje od bilo kakvih funkcija u Zvezdi...