Mitrović da ne brine, policija vodi računa o dronu

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 01.11.2017.
20:51
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Na sve su mislili u fudbalskom klubu Partizan uoči utakmice sa Skenderbegom u Ligi Evrope.

Epa/Srđan Suki
Epa/Srđan Suki

Povezane vesti

Svima su još uvek sveža sećanja iz oktobra 2014. godine kada je nad stadionom u Humskoj krstario dron sa zastavom "velike Albanije".

Posle mučnih trenutaka tokom kojih niko na stadionu nije mogao da ukloni ovu provokaciju na scenu je stupio Stefan Mitrović a ostatak priče je svima dobro poznat.

Štoper Genta sutra neće morati da dolazi u Beograd i patrolira stadionom u Humskoj pošto su u fudbalskom klubu Partizan spremni da reaguju u slučaju nove provokacije istog tipa.

"Što se tiče drona, to je obaveza policije, koliko sam upućen: imaju sprave kojima mogu da ga sruše i preduzete su sve mere zaštite", rekao je za "Žurnal" Miloš Vazura.

Očigledno je da su se u Humskoj postarali da tokom sutrašnje utakmice između Partizana i Skenderbega sve protekne u najboljem redu.

Prethodnih dana i nedelja na stadionu Partizana postavljeno je više desetina kamera koje će služiti za identifikaciju prestupnika ali se svi nadamo da neće biti potrebno da redari i organi reda intervenišu tokom sutrašnje utakmice.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Povratak kralja 59
Thursday, 02.11.2017
07:45

To što je obaveza policija to me najviše i plaši.

avatar
MARCO NICO
Wednesday, 01.11.2017
21:55

Ako bas zatreba, tu je Milan Mitrovic:-D