Mladi golman Čukaričkog pred Lučane, srećan zbog povratka povređenih

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 10.09.2021.
14:30
Izvor: Sportske.net

Čukarički gostuje fenjerašu.

Srdjan StevanovicStarsportphoto ©
Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

Povezane vesti

Golman Čukaričkog Novak Mićović smatra da je položaj ekipe Mladosti na tabeli samo splet okolnosti na početku šampionata.

"To je samo splet okolnosti na početku šampionata. Mladost ima vrlo dobar, prilično iskusan tim. Siguran sam da će protiv nas, posebno zbog stanja na tabeli i činjenice da su domaćini, krenuti jako i agresivno od starta. Njihova želja na terenu ne sme da bude veća od naše", izjavio je Mićović u intervjuu za klupski sajt.

Mladi golman Čukaričkog se raduje i oporavku povređenih igrača, na koje će tim uskoro moći da računa.

"Igrači tog kvaliteta koji poseduju Puškarić, Stevanović, Kovač, Endiaje, Tošić i Nikčević prilično su nam nedostajali. Drago mi je da su svi počeli da treniraju, da će uskoro, neki od njih već od meča protiv Mladosti, biti u konkurenciji za tim", rekao je Mićović.

Mićović je zadovoljan kako je počela sezona za njega, ali je svestan konkurencije koju ima.

"Na ličnom planu sam prezadovoljan kako je sve krenulo ove sezone. Ipak, imam žestoku konkurenciju i svestan sam kvaliteta Belića i Petrovića. I pre svega, imam privilegiju da su takva dva čoveka, uz naravno trenera golmana Olivera Kovačevića uz mene i da mi pružaju podršku", izjavio je Mićović.

Mićović je bio odličan i u duelu omladinskih selekcija Srbije i Italije, gde je u pobedi Srbije od 1:0, uspeo da sačuva svoju mrežu.

"Bilo je odlično protiv Italijana, imaju nekoliko igrača koji već nastupaju u Seriji A, a uspeli smo da ih savladamo u gostima. Mreža nam je ostala netaknuta, na kraju je saigrač iz Čukaričkog Viktor Rogan uspeo da nam donese trijumf", rekao je Mićović.

Čukarički će u osmom kolu Super lige Srbije gostovati Mladosti 12. septembra od 19.00.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke