Mladi trener potvrdio, slede razgovori sa upravom Partizana!

Autor: Darko Mitrović
utorak 22.05.2018.
23:15
Izvor: Sportske.net, kurir.rs

I ove sezone je odradio odličan posao...

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

Pre nekih godinu i po, u oktobru 2016, talentovani stručnjak Milan Ristić imenovan je za trenera Teleoptika, pošto je u prethodnih osam radio u omladinskoj školi Partizana sa generacijom 2000, čiji su za sada najsjajniji izdanci Dušan Vlahović i Svetozar Marković.

U sezoni na izmaku uspeo je da sa ''Optičarima'' izbori opstanak u Prvoj ligi Srbije, a uz to su mlade nade Partizana stekle značajno iskustvo na seniorskoj sceni, pa i Ristić, ali i svi u Humskoj generalno imaju razloga za zadovoljstvo.

Međutim, pitanje je da li će Ristić i naredne sezone ostati u Teleoptiku, ili je vreme za veći izazov, s obzirom da ponude već stižu na njegovu adresu. O tome će vrlo brzo razgovarati sa upravom Partizana.

''Imponuju mi brojne ponude za posao, drago mi je što ljudi prepoznaju kvalitetan rad. Ali na prvom mestu je Partizan, s čijim čelnicima narednih dana treba da razgovaram o daljim planovima, pa ću onda odlučiti šta dalje", istakao je Ristić, a prenosi ''Kurir''.

Screenshot: YouTube
milan ristic

Podsetimo, prilikom pomenute Ristićeve promocije u Teleoptiku 2016, sportski direktor Partizana Ivica Iliev je naglasio da se radi o treneru koji je budućnost Partizana.

''Ristić je trener koji je budućnost Partizana, na koga klub najozbiljnije računa u budućnosti, da jednog dana bude trener prvog tima.

Ja imam odličan odnos sa njim i mislim da ima sve predispozicije za uspešnu karijeru'',
rekao je tada Iliev.

Videćemo kakav će biti rasplet ovog leta, a Ristić ne krije zadovoljstvo zbog afirmacije Markovića i Vlahovića i ne samo zbog toga. On već najavljuje i nove snage koje će biti Partizanovi aduti u bliskoj budućnosti.

''To i jeste moje najveće zadovoljstvo, da vidim Svetu Markovića u prvih 11 Partizana i Ducu Vlahovića kako se sa 18 godina bori za svoje mesto u Fiorentini. A počeo sam da ih treniram kao decu.

Biće još takvih primera u narednom periodu, verujte, Kokir se već priključuje prvom timu, stižu i Šehović, Aleksa Janković i da ne zaboravim nekoga", poručio je Kokir.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
PARTIZAN ŠAMPION \'18
Wednesday, 23.05.2018
18:22

Kokir je trebao da dobije šansu još na zimskim pripremama jer Strahinja Jovanović nije kalibar za Partizan ali mogu da razumem da su mu ipak pružili šansu jer je stariji međutim od sledećih priprema Kokir mora da budu priključen opet jer je najveći talenat u Partizanu.

avatar
bagra
Wednesday, 23.05.2018
08:24

A i zadovoljstvo mu je bilo da proda tog istog Vlahovica, a decko nije 10 utakmica odigrao za prvi tim

avatar
SRECNO NA PRIPREMAMA
Wednesday, 23.05.2018
15:52

I Savu Petrova da pusti da ode za dzabe...

avatar
PARTIZAN ŠAMPION \'18
Wednesday, 23.05.2018
18:20

Nije ga Ristić prodao, zna se ko odlučuje o prodaji igrača - UO.