Mnogi su se smejali ''transfer bombama'' Ilieva, a sad hvale Goguu i Evertona!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 28.02.2016.
14:40
Izvor: Sportske.net

Partizan jeste ostao bez bodova u 150. derbiju protiv Zvezde, ali i trener Tomić i navijači imaju i razloga za zadovoljstvo. Možda i najviše sportski direktor Ivica Iliev...

partizan.rs/Miroslav Todorović
partizan.rs/Miroslav Todorović

Povezane vesti

Partizan je sinoć u Humskoj imao u svojim redovima nekoliko debitanata u ''večitom derbiju'', a osim odličnog Nemanje Mihajlovića, koji je bio najkonkretniji fudbaler Partizana, kao i najmlađeg aktera u istoriji večitih derbija Dušana Vlahovića, u centru pažnje bila su i zimska pojačanja iz inostranstva - Sedrik Gogua i Everton Luiz.

I o jednom i o drugom, baš kao i o Nemanji Mihajloviću, sportski direktor Ivica Iliev je tokom zime izrekao dosta hvalospeva i uveravao navijače da će biti veoma zadovoljni njihovim igrama tokom proleća, ali su mnogi sumnjali u te njegove reči i smatrali da je previše euforičan.

Međutim, već u svom prvom nastupu u crno-belm dresu, i to protiv najvećeg rivala, oni su potvrdili da su sa razlogom dovedeni u Humsku i da će imati šta da pokažu u Partizanu.

Everton je impresionirao beskompromisnim stavom na terenu i igrom u defanzivi, a Gogua je osim odlično odrađenog posla na poziciji štopera, svoj debi ukrasio i vodećim pogotkom za crno-bele u ovom derbiju.

Jedino što se popularnom ''Dominatoru'' zamera, jeste nedovoljno dobra reakcija kod Zvezdinog drugog gola, kada mu je Vijera umakao i postigao, ispostavilo se, odlučujući gol.

Ali, bez obzira na to, utisak navijača Partizana o igri Gogue je veoma povoljan. Ovo su neki od njihovih komentara na tu temu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

22 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Teleoptik 162km
Sunday, 28.02.2016
21:42

Gogua i Everton jedini imaju i snage za presing. Sa Sumom i Leandre Tawambom to bi vec izgledalo ozbiljno. Na zalost, to sa ovom upravom necemo da dozivimo.

avatar
magister
Sunday, 28.02.2016
21:26

Gogua može da bude pravo pojačanje, videćemo, a možda vidimo da i Everton to može da bude. Meni je zaista čudno da je Jevtović tek tako van tima. Kod oba Zvezdina gola može da se kaže da deo krivice snosi Šaranov. Oba puta, zbog postavljanja. Ima refleks i ume da brani, ali kao da ne razume fudbal. Kod prvog gola se kao oslonio na živi zid, kao da se ne šutira, skoro obavezno, iz te pozicije, preko zida u bliži ugao. Kod drugog, stoji na sredini umesto da je prišao bližoj stativi i skraćuje ugao za centaršut. No, odličan šut prvi gol, odličan prodor, centaršut i hitrina Zvezdinog igrača kod drugog.

avatar
Dača
Sunday, 28.02.2016
20:39

Ovu dvojicu je jedva doveo, Sumu je jurio ceo prelazni rok, na kraju nije uradio ništa. Najavljivao je bombe, učinak mu je mizeran a izjave su mu na nivou osnovaca. Gogua se dobro pokazao a što se ovog drugog tiče, još ćemo da vidimo.

avatar
denikv
Sunday, 28.02.2016
20:12

bilo ko da je igrao umesto bozinova sinoc zvezda nebi pobedila. bugarinu karta odmah za sofiju.

avatar
Redman
Sunday, 28.02.2016
19:08

Ja se smejem jos uvek

avatar
azor ahai
Sunday, 28.02.2016
19:00

nadam se da je sad taj Gogua saznao sta je crvena zvezda i ko je hahahaha haha posto taj fudbaler nije znao to

avatar
mile stojkovic
Sunday, 28.02.2016
18:45

Gogua dobar,mada treba biti na nivou i protiv slabijih ekipa,pitanje je koliko ce biti motivisan sledeci mec..ali prvi utisak je pozitivan.Ako se udaranje igraca i onakvi potezi EVERTONA nazivaju sjajnom odbranom,onda je odigrao za desetku..samo sto ce uskoro na pauzu sa takvim stavom i ponasanjem.Everton po meni nista posebno,a Gogua je odradio zaista dobar posao..sem greske kod gola Vijere..ali da ne gresi igrao bi ko zna gde..u Srbiji tesko.

avatar
milisavr
Sunday, 28.02.2016
18:23

Samo dobar napadac , desni bek i ofanzivni vezni i mi smo odlican tim, derbi necu da komentarisem.

avatar
Enciklopedija
Sunday, 28.02.2016
18:05

Zaboravili ste da napomenete lose kreteanje Gogua kod primljenog gola.

avatar
Lasana
Sunday, 28.02.2016
18:05

O čemu pričaju ovi, kakav Everton? Pa svaki drugi napad Zvezde je bio opasan, da ne pričam da je čovek posle 20 minuta mogao na tuširanje zbog kartona. nGogua tek, kakva reakcija kod gola Vieire, kao da je došao na kafu s nogu. Još traži ofsajd.nMihajlović je pun pogodak, Partizan takvih još ima sigurno u školi a ne da dovlači poluprofesinalce iz brazilskih favela.

avatar
Sunday, 28.02.2016
15:58

ma kakav crni Everton prosečan igrač i za našu ligu.Bomba bi bila da su vratili Drinčića,Klea,Meda Kamaru... Na poziciji golmana smo još uvek slabi, a napad je očajan.Božinov se ni na jednoj većoj utakmici ne vidi dok je Vlahović premlad da bi se od njega nešto više očekivalo.I desno krilo je slabo.

avatar
.
Sunday, 28.02.2016
16:15

Da sačekamo još malo ali kolko sad do sada video Everton je bolji igrač i od Drinčića i od Kamare. Drinčić ima prednost u napadu jer ima taj prekid inače je Everton za nekolko klase bolji defanzivac.

avatar
Scepan Scekic
Sunday, 28.02.2016
15:57

Sta reci za treci Ivicinu bombu,njegovog kumica Marka Jovanovica?Drvo najobicnije.Ne znam zasto ali u Partizanu od dvojice stopera po pravilu uvek mora bar jedan da bude drvo,ali uvek.

avatar
The Real Man
Sunday, 28.02.2016
15:51

I sto vise vreme prolazi shvatam da je u pravu sto se tice Zivkovica. Niko nije iznad Partizana, pa ni on. Verujem da bi Zile ili otisao sad u zimskom prelaznom roku ili bi produzio ugovor, gotovo sam siguran u to, ali mislim da mu otac ne dozvoljava i da zeli sve pare za sebe. Ovako, prezivece Partizan i bez tih 2 miliona, ali najvise Andrija ispasta.

avatar
Sunday, 28.02.2016
15:45
avatar
Sunday, 28.02.2016
15:45

Partizanu na leto trebaju: golman, desni bek, levi stoper, mozda neki iskusniji levi bek (prodaja Subica), zamene za Brasanca i A. Zivkovica, desetka i devetka. Gogua, Everton i Mihajlovic su jedini sigurni ovde i ima tu dosta posla- mozda cak ni za Evertonom ne bi bas preterano zalio ukoliko ne bude bio disciplinovan, na njemu je to da popravi:-D

avatar
Scepan Scekic
Sunday, 28.02.2016
15:59

Svi znamo sta nam je potrebno u ekipi,i gde skripi,ali naravno ova uprava (Ako ostane) nece nista uraditi po tom pitanju,samo ce gledati da jos vise oslabi ekipu i da prodaju sto vise prvotimaca.

avatar
Mosa Marjanovic 8
Sunday, 28.02.2016
21:09

Ima u skoli dosta fudbalera,tipa lijevi stoper Bosnjak koga je trazila i Barsa,lijevi bekovi mozda Kruspzky ili Maykon ili Francisco Varela,...

avatar
paok
Sunday, 28.02.2016
16:56

Ne znam sto ti je Saranov kriv kada se Ilic izmakao i to se lepo vidi.Jel ti stvarno mislis da mozemo dovesti sve to sto si napisao.To sve kosta a ja ne verujem da ce pola od tih doci.Ja bih najvise voleo jednog pravog pleja i napadaca.Najvise pleja jer nema ko da odigra zavrsni pas.

avatar
Sunday, 28.02.2016
16:05

Nadajmo se da i nece ostati, a ne razumem zasto bas toliko kritikujes Marka Jovanovica, ni ja ga ne vidim mozda cak ni kao igraca na klupi sto stalno potenciram, ali na primer juce nije bas toliko lose odigrao, od njega je i vise nego dovoljno.

avatar
Scepan Scekic
Sunday, 28.02.2016
15:45

Da je Gogua ofanzivac mogao bi da nosi nadimak GoLgua. :)