"Monstruozni" Eraković: "Prijaju reči hvale, želeli smo da pobedimo!"

Autor: Nemanja Janošev
nedelja 17.04.2022.
14:15
Izvor: Sportske.net

Još jedno odlično izdanje sve iskusnijeg Erakovića.

2022 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2022 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Štoper Crvene zvezde Strahinja Eraković rekao je da mu znači podrška trenera i saigrača, uz konstataciju da je njegova ekipa imala želju da trijumfuje protiv Partizana.

"Želeli smo da pobedimo, nismo kalkulisali, ali to je fudbal i ne bude uvek sve kako se zamisli. Bila je tvrda i fizički zahtevna utakmica, uz mnoštvo duela, ali to je ono što derbiji nose sa sobom. Odigrao sam ih mnogo u karijeri, znam kako da se postavim u takvim mečevima i sve više stičem iskustvo, pogotovo uz Dragovića. Komunikacija nam je fantastična, to je ključ", počeo je Eraković. 
 
Propisno je trener Stanković nahvalio Erakovića posle derbija nazvavši njegovu partiju monstruoznom. 
 
"Prijaju reči hvale. Mnogo se trudim i radim kako bih bio što bolji fudbaler. Nastaviću u tom duhu, ali važna stvar i mog napretka je to što timski funkcionišemo odlično. Prija mi što znam da imam podršku i trenera i saigrača. To mi uliva ogromno samopouzdanje".
 
Eraković je svestan da je pred Zvezdom još šest utakmica - šest finala. 
 
"Svesni smo bili i pre derbija da koji god ishod da bude - ništa još nije rešeno. Dobra stvar je što je sve u našim rukama i ako budemo pravi u preostalim mečevima - osvojićemo titulu. Želimo to, postavili smo jasan cilj i borićemo se da ga i ostvarimo", podvukao je Eraković.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke