Može li Srbija do 10/10?

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 08.10.2018.
21:25
Izvor: Sportske.net, fss.rs

Još dva koraka su ostala.

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Mlada reprezentacija Srbije sjajno igra u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, gde je u svojoj grupi u prvih osam mečeva ostvarila osam pobeda.

I pored fenomenalnog učinka, još uvek nije i teoretski obezbeđen plasman na Evropsko prvenstvo, ali svi očekujemo da se to dogodi u predstojećim mečevima.

''Orlići'' će 12. oktobra u Novom Sadu dočekati selekciju Austrrije, a četiri dana kasnije na istom mestu i reprezentaciju Jermenije.

Za plasman na EP dovoljan nam je i jedan bod iz ove dve utakmice, ali selektor Goran Đorović želi da se kvalifikacije završe u velikom stilu, možda i sa svih 10 pobeda od početka takmičenja.

''Želim da naglasim da je maksimalan učinak ostvaren zaslugom igrača. Napravili smo dobru podlogu pred ova dva poslednja meča u kvalifikacijama, znajući da matematički nismo izborili plasman na Evropsko prvenstvo.

Sa takvim stavom se spremamo za mečeve sa Austrijom i Jermenijom, što će za nas da budu dva finala ka cilju kome težimo. Ostajemo, dakle, potpuno mobilni i fokusirani, svesni da smo do ove situacije došli samo pravim odnosom prema nacionalnom timu, kao i kvalitetnom igrom'', izjavio je Goran Đorović, a prenosi sajt FSS.
-
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NikkiCFC
Tuesday, 09.10.2018
15:42

Momci su super talentovani ali ljudi iz saveza uvek nadju nacin da sve upropaste kad dodje vreme.

avatar
ННСрбија
Tuesday, 09.10.2018
06:46

Питање зс фсс из НС-а да ли још неки град у Србији заслужује да гледа младу репрезентацију?!