Mrkela o Zvezdinom vrhunskom pojačanju, hoće li ih biti još?

Autor: Darko Mitrović
sreda 26.05.2021.
13:44
Izvor: Beta

Najave već postoje, Prijović, Kolarov, možda još neko?

STARSPORT photo Belgrade Serbia
STARSPORT photo Belgrade Serbia

Povezane vesti

Sportski direktor fudbalskog kluba Crvena zvezda Mitar Mrkela rekao je danas da je klub dugo želeo da dovede Aleksandra Dragovića, kao i da će on biti "vrhunsko pojačanje".

"Zvezda je dugo želela Dragovića i Dragović je dugo želeo Zvezdu. Ove godine smo zaista ostvarili sjajne rezultate na domaćem planu i u Evropi, ali smo uvek isticali da želimo da budemo još bolji i jači", rekao je Mrkela, a preneo je sajt kluba.

"U sklopu te moćnije i snažnije Crvene zvezde jeste dolazak Aleksandra Dragovića koji je proveren igrač, reprezentativac Austrije i neko ko je igrao na visokom nivou u ligama 'petice' i naročito se istakao u Engleskoj i Nemačkoj. Zaista smatram da će predstavljati vrhunsko pojačanje za Crvenu zvezdu", dodao je on.

Odbrambeni austrijski reprezentativac potpisao je danas trogodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom.

Do sada je u karijeri igrao za Austriju iz Beča, Bazel, Dinamo Kijev, Bajer Leverkuzen, dok je u sezoni 2017/18. igrao na pozajmici u Lesteru.

Mrkela je ocenio da Dragović može mnogo da pomogne klubu u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

"On je igrač visokog nivoa, dokazao se već u Evropi na utakmicama jakog intenziteta i sigurno će predstavljati značajno pojačanje za Crvenu zvezdu", rekao je Mrkela.

Sportski direktor Zvezde dodao je i da su se dugo vodili razgovori sa Dragovićem, "ali da je presudila njegova želja".

"Dragović je mogao kada govorimo sa finansijske strane da bude na nekom drugom mestu, u klubovima koji mogu da ponude bolje uslove, ali je izabrao Crvenu zvezdu jer je želeo da ispuni svoj dečački san", zaključio je Mrkela.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke