Mrkela otkrio, Zvezda želi ovu četvoricu!

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 13.12.2019.
18:13
Izvor: Sportske.net

Crvena zvezda već kuje plan za naredni prelazni rok.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

U januaru će se otvoriti novi prelazni rok, a Crvena zvezda će pokušati da popuni deficitarne pozicije.

Da li ih ima uopšte imajući u vidu da će se na proleće odigrati daleko manji broj utakmica (skoro duplo), a da je sadašnji sastav tima prenatrpan?

Prema rečima Mitra Mrkele, ima osnova za dovođenje pojačanja.

On je u razgovoru za "Mozzartsport" govorio o potencijalnim pojačanjima, a spomenuo je četvoricu igrača.

To su Veljko Birmančević (ofanzivni vezni/krilo, Čukarički), Igor Ivanović (ofanzivni vezni, Napredak), Nikola Čumić (napadač, Radnički Niš) i Mirko Topić (zadnji vezni, Vojvodina).

Očigledno je da stranaca u prelaznom roku neće biti u smeru ka Crvenoj zvezdi, barem se tako sada  ne razmišlja...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

33 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pixi GOOL iz kornera
Saturday, 14.12.2019
20:01

Vratiti iz Graficara Gajica, Stanojeva i Erakovica, onda se osloboditi kukaolja u nasemtimu pa onda dovesti jednog pravog centralnog veznog igraca.

avatar
Old_school
Saturday, 14.12.2019
09:22

Pre svega, ti si zbog promasenog prelaznog roka, koji nas je kostao milona, ispadanja iz Evrope, ruznog fudbala, odlaska navijaca...trebaonda odes. Jer si za dve godine doveo 20+ igraca, od cega su 2,3 pojacanja. E, onda onaj ko te zameni, da otera jedno 7,8 tih tvojih pojacanja, pa tek onda da se vidi sta nam fali. I tim od februara uigravati za Evropu. A ne u avgustu.

avatar
jv
Saturday, 14.12.2019
09:15

Radulović, Eraković, Lukić, Katić i Gavrić u prvi tim. Vratiti Jirku, šta je sa Melegom. Prodati SVE strance osim Bena. Borjan, Degenek i Marin nisu stranci. Jovančić, Jevtović, Babić i Pavkov, Milunović su višak. Igrača imamo dovoljno, kada dodamo mlade koji trebaju dobiti šansu i previše. Napadač, ne igrači, kojeg dovedemo mora biti najbolji u ligi, i praviti razliku sa 30 golova u sezoni. I najbitnije, moramo prestati živeti u iluziji da je Milojević vrhunski trener i naći mu zamenu.

avatar
Man united
Saturday, 14.12.2019
15:25

Ето, Милоје је лош тренер. Кога би ти довео? Лалата?

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Sunday, 15.12.2019
10:50

Ja bih doveo najvećeg zvezdinog stručnjaka za sve i svašta sa pozicije cara Srbije na poziciji trenera zvezde, ali on ne bi smeo da preuzme odgovornost jer je npr. bežanje zvezde sa gostovanja na Banovom Brdu tipično za Njegovo veličanstvo, ali eto ima on svog miljenika Lalatovića, najčistijeg, najfinijeg, prva ruka, holandska strukapa zašto da ne opet.

avatar
paok
Saturday, 14.12.2019
15:30

Marin je stranac, nema nas pasos.

avatar
Hannibal Lecter
Saturday, 14.12.2019
00:30

tako je potrosite jos to malo para sto niste letos uspeli

avatar
Benz9
Friday, 13.12.2019
22:05

Topić je ok ali brate dovoditi desetku pored Marina i Mirka je ludost... Mislim da prije svega se treba riješiti VLP i Kanjasa, a pored njih i još stranaca, pa tek onda dovoditi pojačanja... Pojačanja su potrebna za Europu, domaću ligu mogu igrati i djeca sa postojećim seniorima pa da vidimo šta imamo i na koga se može ozbiljno računati...

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Saturday, 14.12.2019
14:04

Revijalne utakmice u Srbiji za zvezdu mogu da igraju i političari, ali bukvalno da igraju i da pobeđuju u njima.

avatar
Čeki
Sunday, 15.12.2019
01:36

Kao sto su i vasi radili u vise navrata od osnivanja kluba, ono kad zaboravljate svoje grehe (ili ih potiskujete) pa se perete tudjim. Mada nasi grehovi su manji nego sto ce vasi ikad biti jer od vaseg osnivanja, to sto ste vi radili se makar 3 puta ponovilo.

avatar
Žarko Petrović
Friday, 13.12.2019
21:57

A i nije mi jasno sta ce nam pojacanja na poziciji krila gde imamo Van la Paru, Garsiju, Vukanovica, Simica, Jevtovica, Nikolica, Gavrica. Garsija ce da ostane sigurno, samo su on i Vukanovic pokazali nesto ove sezone. A Nikolicu i Gavricu jednostavno mora da se ukaze prilika, jer su neverovatni talenti i ako ne dobiju minutazu verovatno ce otici, jer su pokazali da su prerasli Graficar

avatar
Žarko Petrović
Friday, 13.12.2019
21:52

Opet neka dovedu kljucne igrace na kraju avgusta, pa da grade tim oko njih, a tim vec uigran

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Friday, 13.12.2019
21:40

Hvala ti Boze sto nema stranaca jer smucilo mi se kad vidim kakve polovnjake dovodimo (Tomane, Zander, Van La Para), a nasu decu za male pare prodajemo. Mi smo prodali jednog vise nego talentovanijeg levog beka Terzica da bi doveli matorog Zanderma. Ako sa tompolitikom nastavimo crno nam sepise.

avatar
ČokoMoko
Friday, 13.12.2019
21:32

Bogu hvala da razmisljamo o domacim igracima. Potpisujem da su sva cetvorica bolja od Jandera, Kanjasa, Matea, Van La Pare i Tomanea!

avatar
Kokorayko
Saturday, 14.12.2019
12:01

Bavim se analizom domaćih igrača već petnaestak godina, osim Topića I Birmančevića koji su talentovani i ništa više od toga, ova druga dvojica su na nivou druge austrijske lige.
U našoj ligi trenutno igra par veoma talentovanih igrača i to su, Tedić I Mićin (Čukarički) Duronjić (B. Topola) I Pavlović i Stevanović(Partizan).
Ostali ili su lošiji ili su tu po kvalitetu kao ovi stranci.
Ne zanosite se sa našim igračima, jednostavno nemaju kvalitet ili ga ima jako mali broj igrača.

avatar
ČokoMoko
Saturday, 14.12.2019
16:35

Pa taj Micin je vec Udinezeov, zar ne? Taj Duronjic je bio nas klinac ako ne gresim? Pavlovic i Stevanovic su komsijski i oni otpadaju, ali ni Kanas nije za bolje od 2.austrijske, trenutno, o Zanderu da ne pricam....

avatar
GlasRazuma
Friday, 13.12.2019
21:00

Ako mislite da uradite nesto,i sprmeni ste da platite,dovedite ozbiljnog trenera koji ce da napravi igru,da igramo moderniji fudbal....dosta je bilo ove Milojeviceve lakrdije. Ovo je Ljupko igrao u Bariju,ali ovaj bezveznjak to igra svaku tekmu,na cega ovo lici. Placate ga pola miliona eura godisnje da gledamo fudbal u rangu Macve,Indjije,Javora i ostalih. Partizan necu da spominjem jer Savo ga je oducio od fudbala u zadnjem derbiju. Za pola miliona godisnje se dovede veoma dobar strucnjak sa dobrim stazom,nemoj da se lazemo.

avatar
GlasRazuma
Friday, 13.12.2019
20:55

Tako je Mitre,daj jos nekog zadnjeg veznog.....imamo samo Kanjasa,Petrovica,Jovancica i Jovicica na zadnjem veznom,obavezno pojacaj konkurenciju. A ne desnom beku nista nemoj dirati,dovoljno nam je da imamo onog netaletovanog Gobeljica.....

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Friday, 13.12.2019
20:48

A jel otkrio kako dati bar jedan regularan gol u SL bez pomoći sudija i protivnika.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Saturday, 14.12.2019
10:42

Nije to otkrio jer on se ne bavi partizanom.

avatar
riquelme
Friday, 13.12.2019
20:38

Nemoj puno da najavljujete, nego se prvo prodajte svoje pulene iz najskupleg i najgoreg transfer roka u istoriji. Prodajte Milunovica, Zandera, Kanjasa, Jeftovica, Garsiju, Parlu, Tomanea. Produzite ugovore Benu i Gajicu, izvinite im se javno i podrzite ih da ostanu. Da je Gajic bio umesto Zandera i Ben u 18, Olimpijakos bi bio arhiviran uz srecu i Borjana koji su bili prisutni na terenu sto sigurno i Milojevic zna. Pojacajte ugovore Petrovicu i Vulicu, dovedite nazad Krsticica i kupite spasenog stopera sa naseg govornog podrucija da se uigra za sledecu godinu. Milijevic vise nema sanse da ostane tako da ako vec ide najbolji u novijoj istoriji (poslednjih 30 godina) mozda i da gospoda iz fotelja posto su uvek tu da organizuju KZN i da se pojavljuju po tabloidima kada su hvalospevi tu vreme je da zastite sve druge i da priznaju da su oni jedini krivci za trenutnu situaciju.
A i gospoda sa portala sportske.net ako vec kace i prenose vesti Kurira, S. Telegrafa, Informera kao relavantnih sportskih izvestaca onda neka prenesu i misljenja drugih.

https://www.danas.rs/sport/trgovina-na-nevidjeno-stigla-na-naplatu/
Hvala, pozdrav!

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Saturday, 14.12.2019
14:18

govore za Milojevića da je odgovoran, za čoveka koji ne želi VAR i koji je rekao da je video nepostojeći gol Boaćija u derbiju, ne smetaju im tenK, Ultra kop, sudije, revijalne utakmice i ostale stvari koje zvezda radi.

avatar
Čeki
Saturday, 14.12.2019
16:00

Ne moze poslednjih 30 godina kad je Ljupko Petrovic u tom periodu uzeo LS.

avatar
Mare 2
Friday, 13.12.2019
20:27

Mnogo veliki fond igraca imamo. Prodati 4 stranca i za te pare kupiti jednog vrhunskog. Olako smo se u poslednje 3 godine odricali nosecih igraca u klubu. Radonjic, Kanga, Katai, Savic, Ristic, Krsticic, Le Talek, Donald itd.....Mnogo bolju ekipu bismo imali da ste malo strucnije radili vas posao.
1) Borjan 2) Gobeljic (Stojkovic) 3) Rodic 4) Savic 5) Degenek 6) Le Talek 7) Krsticic 8) Katai 9) Pavkov 10) Marin 11) Radonjic. Ovo smo mogli da imamo. Tuga kada pogledam ove sadasnje igrace, place mi se

avatar
gorango
Friday, 13.12.2019
20:26

Pa da, logicno je da pored 4 napadaca, 6 krila i 3 ofanzivna vezna i 5 zadnjih veznih, mi dovedemo po jos jednog igraca na tim pozicijama.
Ne daj boze krstenog beka da dovedemo. Strasno!

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Saturday, 14.12.2019
14:23

Zašto da ne dovode kada za promašaje nisu odgovorni ljudi koji vode klub niti klub plaća te igrače, već ih plaćaju građani Srbije preko državnih sponzorstava i nađenih para, samo onako kako zvezda "zna" da ih "nađe" u Srbiji.

avatar
paok
Friday, 13.12.2019
20:08

Samo toliko, koji ce vam jos igraca.

avatar
Südkurve München
Friday, 13.12.2019
19:58

Vi najpre prodajte Zandera, Tomanea, Pavkova, Boacija, Van La Paru, Kanjasa, Vulica, Milunovica, Babica, Jevtovica, Simica, Vukanovica, Vasiljevica na pozajmicu, kao i Saleta Stankovica, vratite Jirku i popunjavajte igrace na tim pozicijama

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Saturday, 14.12.2019
14:25

To ne bi kupili ni javor, ni Inđija, ni rad da finansijski mogu, vidite li da ni radnički ne želi više jirku :D Ko će plati to "popunjavanje" zvezdinog tima kada nisu finansijski dovoljno zaradili samo za plate i transfere prvog tima?