Mrkela potvrdio prvi odlazak, ko je sledeći? Ali, ima i nešto što ''delije'' najviše raduje!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 20.05.2019.
22:41
Izvor: Sportske.net, TV Arena sport

Sportski direktor Crvene zvezde izneo najnovije informacije pred početak letnjeg prelaznog roka.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Mitar Mrkela je večeras bio gost na TV Arena Sport, gde je, između ostalog, otkrio za koje igrače trenutno postoji najviše ponuda iz inostranstva, kao i ko neće moći da ode do kraja kvalifikacija za Ligu šampiona.

''Nije tajna da najviše ponuda ima za naše špiceve - Pavkov, Boaći... U slučaju njihovih odlazaka bilo bi realno da dovedemo jednog napadača. Tu je i Joveljić u krugu tih igrača.

Postoji interesovanje za sve naše igrače, znamo koji će igrači sigurno ostati, jer moramo da imamo okosnicu tima za Ligu šampiona.

Postoje igrači koji ni po koju cenu neće biti prodati do kraja kvalifikacija, a to je onaj tim koji je izneo i kvalifikacije i samu Ligu šampiona, na kraju i ovo prvenstvo - Borjan, svi oni koji su igrali u toku polusezone...'', objašnjava Mrkela.

Jedan odlazak, možda i neočekivan, već je dogovoren - mladi levi bek Aleksa Terzić prelazni u Fiorentinu.

''Koliko ja znam, mislim da je to završeno i da će Aleksa Terzić sledeće sezone igrati u Fiorentini.

Postoje i drugi igrači koji igraju na toj poziciji i mislim da će se na pripremama naći igrač koji je sličnih karakteristika kao Aleksa Terzić'', uverava Mrkela.

Ali, ono što navijače Crvene zvezde najviše raduje ovih dana, osim osvojene titule prvaka, jeste definitivan ostanak trenera Vladana Milojevića.

''Informacije su one stare, Vladan Milojević ostaje trener Crvene zvezde'', potvrdio je Mrkela.

Ono što se u medijima ovih dana najavljuje jeste i dolazak nekih novih igrača, danas je u prvi plan izbio slovenački štoper Krajnc iz Frozinonea.

''Nikad nisam pričao o imenima igrača sa kojima razgovaramo i koje pratimo, pa neću ni sada'', zagonetno je istakao Mrkela.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MarkoSi
Tuesday, 21.05.2019
09:35

Koliko bi Terzić vredeo da je odigrao polusezonu u prvom timu? A apsolutno je imao mesto umesto Rodića koji je ubedljivo najslabija karika u Zvezdinoj ekipi. Prilično su kontradiktorne informacije o Zvezdi. Sa jedne strane se ozbiljno zaradilo (od Evrope i prodaje igrača), smanjuju se dugovanja...A sa druge strane Milojević hoće da ode jer se fudbalerima duguju plate, prodaju se bud zašto Zvezdina deca koja nisu ostavila gotovo nikakav trag u prvom timu. Pazite, Joveljić ove sezone u seniorskom sastavu postiže gol na 86 minuta provedenih na terenu + ima 2 asistencije i 19 godina!?