Musa oduševljen saigračima, evo šta mu teško pada

Autor: Beta Beta
nedelja 20.01.2019.
14:58
Izvor: Beta

Novi fudbaler Partizana Musa Ndžaj rekao je danas da su uslovi za trening u Sportskom centru Teleoptik sjajni, kao i da je oduševljen novim saigračima.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO

Povezane vesti

Ndžaj je u četvrtak predstavljen kao prvo pojačanje crno-belih u zimskom prelaznom roku, a posle medicinskih pregleda i promocije pridružio se novim saigračima gde je u petak odradio prvi trening na Sportskom centru Teleoptik.

"Doček je baš bio srdačan. Svaki igrač se pojedinačno pozdravio sa mnom uz iskrenu dobrodošlicu, toplo i drugarski. Centar je sjajan, ima sve što je potrebno i za trening i za boravak tokom dana, tako da ću ostati tamo dok se ne vratimo sa priprema odnosno dok ne nađem stan", rekao je Ndžaj za klupski sajt.

Doskorašnji fudbaler norveškog Stabeka potpisao je trogodišnji ugovor sa Partizanom.

"Trenira se zaista naporno. Dosta se trči, nije lako za noge, ali sam oduševljen igračima, odlični fudbaleri", rekao je Ndžaj.

Fudbaleri Partizana pripremaće se u Beogradu do 25. januara kada će se preseliti u turski Belek gde će boraviti do 8. februara.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Grb partizana 1997?
Sunday, 20.01.2019
16:30

Musa je novi Suma.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Sunday, 20.01.2019
19:08

Samo da nije novi Stojiljković, novi Boaći koji misli da je cilj prebaciti korner zastavicu, novi Kafu, novi Jevtović...ili ne daj Bože novi Sumaila ahahahaha

avatar
babaroga
Monday, 21.01.2019
14:33

Sta li ti je smesno? Plakati bi trebao...