Muslin bez šestorice sa prvobitnog spiska

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 29.05.2016.
15:12
Izvor: Sportske.net

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Slavoljub Muslin neće moći da računa na šestoricu igrača koje je prvobitno pozvao u nacionalni tim za predstojeći duel sa Izraelom.

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Reprezentacija Srbije nastavlja pripreme za predstojeći kvalifikacioni ciklus kontrolnom utakmicom sa selekcijom Izraela koja će biti odigrana u utorak od 20.15 u Novom Sadu.

Nakon prvog duela koji je Srbija odigrala u sredu reprezentaciji su se priključili golmani Vladimir Stojković i Predrag Rajković, ali su četvorica fudbalera napustila tabor "Orlova".

Još na okupljanju nacionalnog tima prethodnog ponedeljka Slavoljub Muslin je otkrio da zbog povreda neće moći da računa na Ljubomira Fejsu i Nemanju Gudelja, a zbog povreda će van konkurencije za predstojeće duele ostati još Lazar Marković, Nemanja Matić i Matija Nastasić.

Sva trojica se nalaze u svojevrsnom procesu oporavka od povreda, pa je tako Lazaru Markoviću dopušteno da napusti pripreme reprezentacije, baš kao što je to slučaj sa Nemanjom Matićem koji se vraća u London na dalju rehabilitaciju.

Matija Nastasić neće konkurisati za tim na predstojeće dve utakmice zbog toga što posle oporavka od teške povrede nije ušao u pravi takmičarski ritam, dok je Nemanja Maksimović morao da se vratio u Astanu jer sa svojim klubom igra u prvenstvu Kazahstana.

To znači da pomenuta šestorica nisu u konkurenciji za tim na mečevima sa Izraelom i Rusijom, što znači da Slavoljub Muslin na raspolaganju ima sledeće fudbalere:

Golmani - Vladimir Stojković, Predrag Rajković, Damir Kahriman, Aleksandar Jovanović;

Odbrana - Antonio Rukavina, Milan Rodić, Aleksandar Kolarov, Filip Mladenović, Slobodan Rajković, Nemanja Milunović, Uroš Spajić, Branislav Ivanović, Nikola Maksimović, Aleksandar Sedlar;

Vezni red - Luka Milivojević, Saša Zdjelar, Marko Grujić, Sergej Milinković-Savić, Dušan Tadić, Adem Ljajić;

Napad - Zoran Tošić, Andrija Živković, Filip Kostić, Nemanja Mihajlović, Aleksandar Mitrović, Nikola Stojiljković, Andrija Pavlović.

Očekuje se da na predstojeće dve utakmice priliku da igraju dobiju i fudbaleri koji nisu ulazili na teren u susretu sa Kiprom, a to su, ne računajući golmane, Milan Rodić, Uroš Spajić, Luka Milivojević, Saša Zdjelar, Sergej Milinković-Savić, Zoran Tošić, Nemanja Mihajlović i Nikola Stojiljković.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
El Matador PFC-FCB
Sunday, 29.05.2016
15:39

Stojke - Rukavina - Rajković - Maksimović - Milunović - Mladenović - Tadić - SMS - Ljajić - Mihajlović - Mitrović

avatar
Fair Play
Sunday, 29.05.2016
16:36

Treba isprobati sve igrace s novom formacijom. Znaci Rajkovic, Spajic, Rodic, Milivojevic, SMS, Zdjelar, Tosic i Stojiljkovic trebaju biti na terenu. Ne kazem da moraju svi od jednom i od pocetka. Ne volim da izigravam selektora, pa cu to ostaviti tebi.

avatar
El Matador PFC-FCB
Sunday, 29.05.2016
16:57

U pravu si! Naravno da treba isprobati svakog.

avatar
Sunday, 29.05.2016
15:27

Drzava cela zna da je reformista slavisa kokeza!

avatar
bobar84c
Sunday, 29.05.2016
16:31

Ode tole i sa njim crna magija iz srpskog fudbala nadam se.

avatar
Idol_partizana
Sunday, 29.05.2016
22:39

Neko ko se trudi da bude realan ne bi trebao da sudi o coveku prema klubu koji simpatise, ili je simpatisao, ali sta to vredi reci u nasoj zemlji, jer sve se gleda kroz prizmu vecitog derbija. Cinjenica je da je otisao Tolo koji je vas favorizovao, a sada kada je dosao neko drugi, eee onda on ne valja, iako nije sasatavio ni mesec dana staza na toj funkciji. I dalje se kod nas sudi a priori, ako znas sta znaci taj pojam.

avatar
Sunday, 29.05.2016
17:01

I ja bih se tome nadao da je umesto njega dosao neko dostojan te funkcije (naravno, ne kazem da je prethodnik to bio), ovako, tesko da je jedna osoba uzrok svega loseg u nasem fudbalu...