Muslin dočekuje ''Orlove'' pred mečeve odluke, evo ko je prvi stigao!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 02.10.2017.
12:26
Izvor: Sportske.net

Počelo okupljanje!

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Posle klupskih obaveza proteklog vikenda, danas počinju pripreme reprezentacije Srbije za mečeve sa Austrijom i Gruzijom, na kraju kavlifikacija za Evropsko prvenstvo.

Podsetimo, naš nacionalni tim najpre gostuje u Beču 6. oktobra i u slučaju pobede izboriće već tada direktan plasman na Svetsko prvenstvo, a u suprotnom odluka će biti odložena za 9. oktobar, kada će nam u Beogradu rival biti Gruzija.

''Orlovi'' su već počeli da se okupljaju danas oko podneva, a kako je na Tviteru preneo novinar SOS kanala Nebojša Petrović, prvi je na odredište stigao kapiten Branislav Ivanović.

Za njim i još jedan naš defanzivac Matija Nastasić, a onda polako i svi ostali.

Na koje igrače selektor Slavoljub Muslin računa za ove utakmice, možete da se podsetite OVDE, uz napomenu da je zbog povrede umesto Spajića naknadno pozvan Duško Tošić iz Bešiktaša.

-

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
PER ASPERA AD ASTRA
Monday, 02.10.2017
13:29

A moze i SMS da igra umesto Tadica, naravno.

avatar
PER ASPERA AD ASTRA
Monday, 02.10.2017
13:09

Jeste da je covek sad povredjen, ali nikako mi nije jasno zbog cega Basta uopste nije dobijao poziv (a cudno mi je i sto se novinari nisu ni potrudili da to ispitaju) jer bi nam odlicno dosao i za ovu formaciju koja onda lako moze da predje na 4-4-2 (4-4-1-1) u toku utakmice. Naravno, po potrebi i da Basta igra cak i u veznom redu. Dakle, 3-4-1-2 (3-4-1-1) i sledeci igraci: Stojkovic- k. Ivanovic, Spajic, Nastasic- Basta, Maksimovic, Matic, Kolarov- Tadic- Ljajic (-) Mitrovic. Po tri nasa i zvezdina bivsa igraca (po dva koja su igrala za prvi tim i po jedan (Nastasic i mali Nemanja Maksimovic) na obe strane koji nikad nije zaigrao), dva OFK-ina igraca i jedan Vosin, a uz to su tu i dva igraca (Stojkovic, Matic) koji su bili i u zvezdi i kod nas s tim sto je Matic bio samo u mladjim kategorijama za razliku od Vladimira. Balans:-)