Muslin pomaže Siviću - Sergej se vraća među "Orliće"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 10.08.2016.
12:58
Izvor: Sportske.net, fss.rs

Selektor mlade reprezentacije Srbije Tomislav Sivić uveliko radi na pripremi predstojećih kvalifikacionih duela za Evropsko prvenstvo, a pomoć će imati i od strane Slavoljuba Muslina.

fss.rs/Starsport
fss.rs/Starsport

Povezane vesti

Mladu fudbalsku reprezentaciju Srbije za manje od mesec dana očekuju odlučujući mečevi u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo zbog čega selektor Tomislav Sivić uveliko radi na pripremama duela sa Italijom i Republikom Irskom.

Selektor Tomoslav Sivić za početak će uživo posmatrati prvog narednog protivnika koji večeras igra prijateljski duel sa selekcijom Albanije.

"Italija ima tu privilegiju da odradi test utakmicu i pored činjenice da se meč igra van FIFA termina, jer njenu selekciju čine igrači koji nastupaju u Seriji A i lako mogu da se okupe" objasnio je Sivić.

Pored toga što će skautirati rivala selektor Tomislav Sivić mora da gleda u svoje dvorište jer ima mnogo problema zbog čega će zatražiti i pomoć selektora A reprezentacije Slavoljuba Muslina.

"Imamo mnogo problema vezanih za igrački kadar koji ćemo da rešavamo u hodu, a moram da istaknem veliku podršku selektora A tima Slavoljuba Muslina koji je upoznat sa situacijom i spreman je da u interesu našeg fudbala i mlade reprezentacije pomogne u meri u kojoj je to realno" kazao je Sivić.

Tomislav Sivić je kazao da će "Orlići" u septembru biti jači za Sergeja Milinkovića-Savića ali da postoji problem sa igračima koji nemaju klubove ili im status nije definisan.

"Bez kluba su praktično napadači Đurđević, Ožegović i Čavrić, a nedefinisan status imaju i defanzivci Jovanović i Filipović. Oni su ili bez kluba ili na klupi za rezervne igrače ili u B timu" poručio je Sivić.

Srbija se pred septembraske kvalifikacione duele nalazi na trećem mestu u svojoj grupi sa šest bodova manje od vodeće Italije ali i utakmicom manje od "Azurina" kojima gostuje 2. septembra u Vićenci.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Wednesday, 10.08.2016
22:16

SRAMOTA. Samo da je igrač zvezde igrao bi on poodavno

avatar
CZYNWA
Wednesday, 10.08.2016
15:41

Filipovic konacno slobodan, ZVEZDO REAGUJ !

avatar
Wednesday, 10.08.2016
14:33

Лоша одлука.

avatar
Carina
Wednesday, 10.08.2016
13:40

Bolje da se uigrava sa prvim timom, da skupi neki minut, malo iskustva, nego sa tim mladim selekcijama da se igra. Imali smo i ekipe koje su igrali finala u tim mladjim selekcijama, i svetske prvake u mladjim pa i dalje nista. Prvi tim je samo vazan.