Muslin posetio 'Orliće': "Ozbiljno računamo na vas"

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 03.10.2016.
20:48
Izvor: Sportske.net, fss.rs

Selektor "A" reprezentacije Srbije Slavoljub Muslin posetio je danas mladu reprezentaciju i podržao igrače pred odlučujuće mečeve u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

fss.rs/Starsport
fss.rs/Starsport

Povezane vesti

Mlade reprezentativce Srbije večeras je u hotelu "M" u Beogradu posetio selektor "A" reprezentacije Slavoljub Muslin koji im se obratio nakon razgovora sa kolegom Tomislavom Sivićem.

"Vi ste u vašem uzrastu najbolje što Srbija ima i na vas ozbiljno računamo. Naša ste budućnost, ali i sadašnjost. Na vama je da nastavite sa dobrim radom kako bi se pravilno razvijali i kroz igre u mladoj selekciji sebe preporučili za A tim" rekao je Muslin.

"Orlići" su se okupili pred duele sa Republikom Irskom i Slovenijom, a selektor "A" reprezentacije poželeo im je sreću koja će im biti preko potrebna.

"Znam da ste svesni da u savremenom fudbalu nema opuštanja, svaki trening je važan. Oni koji nemaju dovoljnu minutažu u klubovima moraju još jače da rade i nagrada će doći. Želim vam puno sreće i da obradujete Srbiju u narednim utakmicama" kazao je Muslin.

Mlada reprezentacija će u narednih sedam dana odigrati poslednje dve utakmice u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo u Poljskoj, a ukoliko dobije oba meča moći će da računa na mesto u baražu.

Prvi rival "Orlića" biće selekcija Republike Irske (7. oktobar), a četiri dana kasnije Srbija dočekuje Sloveniju u Gornjem Milanovcu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke