Na Banjici uveliko razmišljaju o "Zebrama"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 25.02.2015.
17:52
Izvor: Sportske.net, fkrad.rs

Fudbaleri Rada ostvarili su zasluženu pobedu u prvom kolu prolećnog dela sezone ali šef struke Milan Milanović i njegovi izabranici uveliko razmišljaju o narednoj utakmici koju će igrati u Čačku.

fkrad.rs/DarkoĐorđević
fkrad.rs/DarkoĐorđević

Povezane vesti

Nastavak takmičenja u Jelen Superligi doneo je fudbalerima Rada zasluženu pobedu nad Novim Pazarom iako konačan rezultat utakmice igrane na Banjici ne govori koliko je domaćin bio nadmoćniji na terenu.

Pored pobede i tri boda strateg "Građevinara" Milan Milanović može da bude zadovoljan izdanjem svojih izabranika koje je u sredu pohvalio nakon odrađenog treninga.

"Zadovoljan sam pobedom i igrom. Protivnik je bio odličan, imao je posed lopte, ali mi smo bili opasniji po gol i u prvom i drugom poluvremenu, posebno poslednjih pola sata igre" konstatovao je trener Rada.

Nebeskoplavi sa Banjice u subotu gostuju kraj Morave ekipi Borca koja je na startu prolećnog dela šampionata savladala Donji Srem u Pećincima.

"Bodovno smo blizu Čačanima, bežimo im otprilike koliko i nama beže Novi Pazar i OFK Beograd. Biće neizvesna utakmica, uostalom, kao i celo prvenstvo. Očekuje nas težak meč, ali verujem mojim momcima" zaključak je Milana Milanovića.

Junak subotnjeg okršaja sa Novim Pazarom Igor Đurić poručuje da ga postignuti gol raduje ali da ekipa i on uveliko razmišljaju o duelu sa Čačanima.

"Veoma je teško postići gol na debiju, eto meni se posrećilo, ali najbitnije je da smo pobedili, krenuli dobro, i tako treba da nastavimo. U Čačku nas očekuje veoma teška utakmica, ali Rad uvek treba da ide na pobedu" ističe Đurić.

Fudbaleri Rada zauzimaju osmu poziciju na tabeli Jelen Superlige sa 19 osvojenih bodova, tri više u odnosu na dvanaestoplasirani Borac protiv koga će u subotu igrati u okviru 17. kola domaćeg šampionata.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke