Na Čairu se čulo "Simo, odlazi", Krunić odgovorio navijačima!

Autor: Beta Beta
četvrtak 18.07.2019.
23:50
Izvor: Beta

Nakon eliminacije od Flore, trener Radničkog čestitao rivalu.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Trener fudbalera Radničkog Simo Krunić rekao je večeras da je razlog ispadanja njegove ekipa u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evropa loša utakmica u Talinu i izvinio se naciji i navijačima niškog kluba zbog lošeg rezultata.

"Čestitao bih Flori prolaz u drugo kolo. Pokušavali smo celu utakamicu da napadamo da dodjemo do tih golova, dali smo ta dva, ali smo nažalost primili dva. Slabije smo odigrali u prvoj utakmici i mislim da je tu uzrok našeg poraza", rekao je Krunić na konferenciji za novinare.

Fudbaleri Radničkog iz Niša eliminisani su u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evropa, iako su večeras na svom stadionu u revanš utakmici igrali nerešeno sa Florom 2:2, ali su u ukupnom rezultatu izgubili 2:4.

"Čestitao bih igračima koji su danas dali maksimum, više nisu mogli što se tiče trke, trebalo nam je i malo sreće, nismo smeli da primimo izjednačujući gol iz prekida. Nije smelo to da nam se desi", rekao je Krunić.

"Izvinio bih se celoj Srbiji i našoj publici zbog ispadanja u prvom kolu. Morali smo mnogo bolje, nažalost nismo uspeli. Posle ovakvog ispadanja, posle ova dva rezultata, teško je pričati, ali svesni smo da je sve do nas", dodao je on.

Tokom utakmice čuli su se i povici "Simo odlazi", a novinare je zanimalo da prokomentariše prijem niške publike.

"To je ostalo od vremena kad sam bio trener Čukaričkog, ostalo je malo nezadovoljstvo publike prema meni. Ja sam profesionalac i za svaki klub radim kao da je jedini na svetu", rekao je Krunić.

Trener Flore Jigen Hen bio je kratak i istakao da je sreća bila jedan od ključnih faktora prolaza u narednu fazu.

"Teška utakmica za nas, protivnik nas je pritiskao od početka, morali smo da budemo koncentrisani svih 90 minuta. I dalje mislim da je ovo jak protivnik i da je za ovakve utakmice potrebno i malo sreće koju smo imali", rekao je on.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
United_forever
Friday, 19.07.2019
09:04

Decko, igrali ste protiv amatera, alo.....sa drugom postavom ste trebali da ih dobijete

avatar
Markic85
Friday, 19.07.2019
08:52

"Morao"je proci ove to je fakat I tacka... da ima casti sam bi se pokupio I otisao... I publika je smesna, bilo I uprava napolje, ko bi bolje zatvarao meceve, sada je sve jasno valjda?!

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Friday, 19.07.2019
08:47

Nemoj meni da se izvinjavas jer me iskreno raduje ispadanje kluba koji zasluzuje da bude u nizim rangovima srpskog fudbala, a ne da ga predstavlja u Evropi. Sad ce poceti Linglol liga pa ce biti Toncev football evolution Radnickog.

avatar
FCMV
Friday, 19.07.2019
08:43

Pa da su tamo igrali 0:0 opet bi ispali, kakav lik.

avatar
DusanSD
Friday, 19.07.2019
07:47

Radnički ove godine podseća na tim sa menadžera. Mnogo velikih imena (za taj klub) dovedenih bez uvida u njihovu formu. Tomić, Meleg, Jirka,

avatar
Stevan Sremac
Friday, 19.07.2019
06:11

E moj Simo, tacno je da su se igraci trudili Ali gde je tu tvoj rad: igraci gnjave loptu, ne igraju bez nje, ne ulaze u prazan prostor I ne traze loptu, nema pas igre, pogledaj bre Cuku jedan do dva dodira, brzo jednostavno tu se vec vidi trenerov uticaj I vizija igre. Kod tebe nista, stars skola klaj, klaj.....

avatar
DRUG OSTOJA
Friday, 19.07.2019
01:24

Pa I da niste tamo primili ta 2 gola, opet bi ispali sa ovih 2:2 kući! Simo odlazi!

avatar
Put_predaka
Friday, 19.07.2019
01:11

Da je ostao lalat pokidali bi

avatar
noxovac993
Friday, 19.07.2019
00:44

a zasto se izvinjava Srbiji kada smo navijali da on i njegov poltronski klub ispadnu?

avatar
babaroga
Friday, 19.07.2019
14:16

Koji to mi? Svi srbi su navijali da odu sto dalje i donesu bodove. E sad ima i onih drugih, uvezenih na prevaru koji navijaju da srpski tim ispadne.