Nagrada te čeka, pogodi grupu Srbije na Mundijalu u Kataru!

Autor: Boris Jovanović
petak 01.04.2022.
10:37
Izvor: Sportske.net

Pustite priču, da vam vidimo na delu, AdmiralBet je pripremio nagrade!

EPA-EFE/ANTONIO COTRIM
EPA-EFE/ANTONIO COTRIM

Povezane vesti

Čekamo žreb u 18 časova, manje više pravila su vam poznata, ali nije zgoreg da ponovimo. Srbija je u trećoj grupi uz Senegal, Iran, Japan, Maroko, Poljsku, Južna Koreju i Tunis. To nam ne mogu biti protivnici u grupnoj fazi.

Žreb nije dirigovan, ali postoje ograničenja. Kao i uvek ne mogu više od dve evropske reprezentacije biti u istoj grupi, kao i više od jedne reprezentacije sa ostalih kontinenata. Dakle, sigurno nećemo gledati Brazil i Ekvador u istoj grupi, ili SAD i Kanadu, ako Srbija izvuče nekog od Evropljana iz prvog šešira, onda iz drugog, odnosno četvrtog nema rivala iz UEFA.

Prvi šešir su, podsetimo, uz domaćina Katar, Brazi, Argentina, Francuska, Belgija, Engleska, Španija i Portugal

U drugom šeširu su  Meksiko, SAD, Holandija, Danska, Nemačka, Urugvaj, Švajcarska, Hrvatska.

U četvrtom su Tunis, Kamerun, Ekvador, Saudi Arabija i Gana, kao i pobednik baraža između Velsa sa jedne, i ko bude prošao između Škotske i Ukrajine sa druge strane.

Poslednja dva učesnika koja takođe idu u četvrtu grupu. U jednom meču se bore Peru i pobednik iz Azije, Australija igra protiv Emirata, i za poslednje mesto na turniru, četvrtoplasirani CONCACAF zone, Kostarika i pobednik zone Okeanija, Novi Zeland. 

Eto ponovili smo, na AdmiralBet možete da se kladite na protivnike iz grupa na sjajne kvote, mi smo već tipovali, ili priželjkujemo Portugal na kvotu 10, i recimo Ganu na 4.50.

Imamo i nagrade. Naime, na instagram nalozima admiralbet_kladionica i sportkenet, možete birati rivale Srbije, tačnije prognozirati koga će nam kuglice doneti danas od 16 časova.

Potrebno je da u komentar ostavte i svoj ID iz AdmiralBeta.

▪️Jedan ID - jedan komentar,
▪️Jedan instagram nalog - jedan komentar, 

Može se prognozirati do 18 časova, do početka žreba.

Ako pogodite grupu, čeka vas nagrada, 2000 dinara freebeta na admiralbet.rs

Pa samo napred, da se zabavimo i okušamo, mi smo već, kako rekosmo odabrali Portugal, SAD i Ganu, ali videćemo danas već oko 19 časova šta nas čeka u grupnoj fazi Mundijala.

Budite uz sportske.net, najbrže vesti, analize protivnika i procene šansi Srbije...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak