Najava odlične vesti za Partizan, evo kad će se znati konačna odluka!

Autor: Darko Mitrović
petak 11.05.2018.
20:13
Izvor: Sportske.net, ALO.RS

Za sada se stvari odvijaju onako kako u Partizanu žele.

Epa/Koča Sulejmanović
Epa/Koča Sulejmanović

Povezane vesti

Iako je do finala Kupa Srbije ostalo još samo 12 dana, još uvek se sa sigurnošću ne zna gde će Partizan i Mladost iz Lučana voditi borbu za trofej u ovom takmičenju.

Trebalo je da to bude stadion Radnika u Surdulici, ali iz Humske su se tome oštro usprotivili i pritom izazvali nezadovoljstvo i u Surdulici, i u Lučanima.

Međutim, tokom dana stigla je i prva reakcija iz FSS koja ide na ruku beogradskim crno-belima.

Naime, u izjavi za ''Alo'' oglasio se predsednik Takmičarske komisije Fudbalskog saveza Srbije Miodrag Janković koji sumnja da će se igratri u Surdulici.

''Komesar za bezbednost FSS-a (Ljubisav Sekulić) smatra da je bezbednosna situacija komplikovana zbog tri frakcije navijača Partizana. Finale je uvek meč visokog rizika, pa je komesar uključen u organizaciju događaja.

Tražićemo, naravno, i mišljenje policije. Ipak, pretpostavljam da će se pre igrati negde drugde nego u Surdulici. I sigurno ne u Beogradu'',
izjavio je Janković.

Njegova procena je da će se konačna odluka znati tek u ponedeljak. Objasnio je i zbog čega.

''Tog dana se održava skupština FSS-a u Staroj Pazovi, verovatno će zasedati i Izvršni odbor. Tada može da se očekuje odluka''
, zaključio je on.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

15 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
DzonGuduren
Saturday, 12.05.2018
11:50

Premali je stadion za ovakvu vrstu meca. Pa sve da je i jedna frakcija. Treba biti realan. Uzice, Nis, Kragujevac, Krusevac, Smederevo, Novi Sad, Zrenjanin...toliko gradova sa vecim stadionima.

avatar
REVOLTOVA LISTA
Saturday, 12.05.2018
12:09

Alal vera, sedam istih lokacija imamo ti i ja kao predlog(e):-D

avatar
Beli1
Friday, 11.05.2018
23:02

Ako se vec pomera a sa tim se ne slazem, nek se pomeri za Nis! :)

avatar
SvetskiSampion
Friday, 11.05.2018
22:51

Kapacitet je vise nego dovoljan kad uzmemo u obzir o kojim klubovima se radi a ja bi sve 3 frakcije stavio na istu tribinu.

avatar
VANDAL_boys
Friday, 11.05.2018
22:33

Uzice, stadion Slobode je skroz korektan.

avatar
REVOLTOVA LISTA
Friday, 11.05.2018
20:19

Osnovni problem je premali kapacitet i los teren, prvo te dve stvari nisu dostojne finala Kupa, tri frakcije su samo dodatna otezavajuca okolnost. Kao i onda kad su se tri struje borile za vlast u samom klubu, i ovde sam za cetvrtu opciju jer nijedna od ove tri ne vice protiv uprave iako mi je ta koja je sad na Jugu svakako potpuno neprihvatljiva i uzas iz vise razloga, a to je i vise nego sumnjivo. Mislim na cutanje i neprozivanje rukovodecih struktura.

avatar
milosct
Friday, 11.05.2018
20:57

Kao prvo teren u Surdulici je medju boljima u nasoj zemlji, kao drugo 3 frakcije navijaca nikako ne smeju da budu neke dodatna otezavajuca okolnost jer je to najveca glupost koja je postojala u istoriji fudbala, za kapacitet ajde da kazemo da je ok, mada cisto sumnjam da ce biti veliki broj navijaca (cak i da se igra na Karadjordju, mislim da ne bi bio pun stadion)

avatar
REVOLTOVA LISTA
Saturday, 12.05.2018
16:08

Moja greska, izvinjavam se.

avatar
milosct
Saturday, 12.05.2018
14:46

Rekao sam da je ok sto se bunite za kapacitet :D

avatar
REVOLTOVA LISTA
Saturday, 12.05.2018
11:25

Brate, kome ti pricas te price? Sve i da je tacno da je teren dobar pa i medju boljima u zemlji, sta o tebi govori kada napises da je kapacitet OK?

avatar
PARTIZAN ŠAMPION \'18
Saturday, 12.05.2018
11:25

Kao prvo niko nije rekao da nije bolji od njiva širom SL već da je loš, ako znaš da čitaš onda ti je jasno da je razlog loš teren, a ne poređenje sa ostalim terenima. Glupost je i jedna frakcija ali to nije problem fudbala već države. Treba zakoni da važe jednako za sve pa će onda svaki pojedinac da poštuje svakog pojedinca bez obzira za koga navija i gde se nalazi na stadionu ali pošto je naše društvo zaostalo mi se i dalje delimo kao u doba plemena. Interes fudbala je da što veći broj navijača uživo gledaju utakmicu, a ne što manje tako da kapacitet stadiona u Surdulici ne može da bude konkurentan ostalima širom Srbije, a na kraju krajeva finale kupa ne mora ni da se igra u Srbiji.

avatar
petar000
Friday, 11.05.2018
22:19

Pa nece biti pun, ali ce biti bar tri puta vise nego sto u Surdulici moze da tsane. I smesno je da se finale kupa igra u Surdulici, tu nema price.

avatar
REVOLTOVA LISTA
Friday, 11.05.2018
20:16

Stavite da se igra u Kovilovu Hahaha Danas sam prepun tih ideja, sta mi je...