Najavljene promene sa vrha - Piksi "danas jeste, sutra nije"!

Autor: Lazar Nikolić
četvrtak 05.09.2024.
12:00
Izvor: Sportske.net

Stadioni u Zaječaru i Loznici dobijaju evropske licence.

EPA-EFE/Friedemann Vogel
EPA-EFE/Friedemann Vogel

Povezane vesti

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je danas da će za koji dan stadioni u Loznici i u Zaječaru dobiti dozvole za održavanje međunarodnih utakmica.

"Tako će neke od narednih utakmica reprezentacija moći da igra u Leskovcu, Loznici i Zaječaru", kazao je on novinarima prilikom obilaska radova na izgradnji brze saobraćajnice Šabac–Loznica.

Najavio je kadrovske promene i u mnogim sportskim savezima u Srbiji.

"Biće mnogo promena u fudbalskoj organizaciji, mnogo promena i u rukometnoj, ali i drugim savezima, od veslačkog do mnogih drugih. Mi u pojedinim sportovima 20 godina ne možemo da se oporavimo od sopstvenih svađa i borbe za novac", kazao je predsednik Srbije.

Govorio je i o večerašnjoj utakmici Ligi nacija Srbija - Španija i brojnim otkazima sa kojima se suočio selektor "orlova" Dragan Stojković Piksi.

"Nisam veliki optimista, ali gledaću. Nacionalni tim je svetinja. Nikad nisam razumeo kad neko ode da igra za neku drugu reprezentaciju. Za mene je nacionalna zastava svetinja. Koga briga da li je Piksi ili neko drugi... Danas jeste, sutra nije. Obaveza je da se odazoveš kad te zove tvoja država. Biće promena, ali ne možemo sve tako brzo da stignemo. Biću uz našu Srbiju", zaključio je on.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke