Najčuvanija tajna u Partizanu - Beležnica Ivice Ilieva! Da li je ovo znak da se Evertonu ne ide iz Humske?

Autor: Darko Mitrović
utorak 06.06.2017.
22:28
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Sportski direktor Partizana je u više navrata isticao da će novinari teško moći da pogode ko se nalazi na njegovom spisku pojačanja. I dalje se drži tog stava.

Sportske.net/Pavle Knežević
Sportske.net/Pavle Knežević

Povezane vesti

Može se slobodno reći da je ovog leta beležnica Ivice Ilieva strogo čuvana tajna, što je on istakao i juče tokom promocije novog trenera Miroslava Đukića, rekavši novnarima da u ovom trenutku samo njih dvojica znaju koji igrači su na spisku potencijalnih pojačanja.

U medijima su se proteklih dana pominjali i Sejduba Suma i Bogdan Planić i Aleksandar Paločević, koji je potom odbacio tu mogućnost, ali Ivica Iliev je i dalje ''zakopčan'' po tom pitanju.

''Imam nekoliko igrača u svojoj beležnici. Imena, vrlo dobro znate, ne otkrivam, ali u klubu svi radimo na tome da angažujemo igrača koji će biti po meri našeg novog trenera, po meri Partizana i po ukusu naših navijača. Mogu samo da najavim da nećemo ni ovog puta da razočaramo'', izjavio je Iliev za ''Novosti''.

S obzirom na učinak iz prethodnih prelaznih rokova, Iliev je konačno stekao puno poverenje navijača crno-belih koji i ovog leta očekuju dobre vesti od sportskog direktora.

A jedna od tih vesti mogao bi da bude i ostanak Brazilca Evertona. On za razliku od svog zemljaka Leonarda, koji se uveliko odmara u Sao Paulu, nije ni napuštao Beograd po završetku sezone.

Leonardo će kao i zimus dobiti produženi odmor, ali Everton će se pojaviti već na prozivci na početku priprema, što bi mogao da bude još jedan znak da je bliži ostanku u Humskoj, nego novom transferu.

''Leonardo je kasno otišao kući i prema ranijem dogovoru priključiće nam se najkasnije sedam dana posle početka priprema. Ispoštovali smo njegovu želju i prethodni dogovor. Njegov zemljak Everton nije ni odlazio iz Beograda. Sve vreme je ovde i biće na prozivci'', objasnio je Iliev.
--

⚽️🙏🏻✌️coisas boas vem quando menos esperamos ☝️

A post shared by Leonardo Souza (@leozim42) on Jun 6, 2017 at 5:22am PDT

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nikola Spasic
Wednesday, 07.06.2017
11:29

covek zver...mnogima je krivo sto je pravi profesionalac,sto gine za svaku loptu pa im kao takav igrac srcan,borben i jak smeta i zele posto poto da ga isprovociraju jer u duelu s njim izlaze kao gubitnici...

avatar
Joey Barton
Wednesday, 07.06.2017
07:25

Ako je, zasluzio je.

avatar
Salone
Wednesday, 07.06.2017
05:18

Koga briga za mali klub sa kupljenim titulama

avatar
bagra
Wednesday, 07.06.2017
10:56

Ocigledno tebe, posto si komentarisao i citao vest.

avatar
straxonitis
Wednesday, 07.06.2017
00:14

Siguran sam da Leo ostaje i naredne sezone u Partizanu. nCim je cuo da sa novim trenerom idemo da napadnemo Ligu sampiona.nA na kvalifikacijama mora biti obavezno.

avatar
R E V O L T
Tuesday, 06.06.2017
23:46

Leozim(a) i Evele(t)o:-D

avatar
Saša Ilić
Tuesday, 06.06.2017
22:58

Kad bi svaki stranac bio kao Everton gde bi nam bio kraj.Dečko ćuti,trenira i gine na terenu.

avatar
paok
Tuesday, 06.06.2017
23:11

E bas zato dati mu dobar ugovor i tako ga naterati da ostane barem jos 2 godine. Ne moze se bas na svakome zaraditi i njega ne treba prodavati sve dok hoce da bude kod nas. Ponavljam dati mu stvarno dobar ugovor

avatar
Paul George
Tuesday, 06.06.2017
23:13

Potpuno se slazem sa tobom, tihi heroj i vojnik ovog Partizana!