Nakon Lige šampiona - Napredak! Karte na Marakani u subotu!

Autor: Ivan Cvetković
petak 04.10.2019.
11:23
Izvor: Sportske.net, FK Crvena zvezda

Klub poziva navijače da podrže izabranike Vladana Milojevića.

Aleksandar Obrenović/Sportske.net
Aleksandar Obrenović/Sportske.net

Povezane vesti

Fudbalere Crvene zvezde u nedelju 6. oktobra očekuje susret 11. kola Superlige Srbije sa ekipom Napretka u Kruševcu od 16 sati.

Karte za južnu tribinu, na kojoj će biti smešteni navijači Crvene zvezde mogu da se kupe na blagajnama stadiona u subotu 5. oktobra od 11 do 16 časova.

Nakon fenomenalnog trijumfa nad Olimpijakosom u Ligi šampiona i neverovatne atmosfere na Marakani izabranici Vladana Milojevića potpuno su fokusirani na domaće prvenstvo.

Bore se za novu pobedu protiv nezgodnog Napretka koji je u prošlosti umeo da zagorča život "crveno-belima", pa klub preko zvaničnog sajta poziva navijače da podrže svoje igrače na stadionu u Kruševcu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pixi GOOL iz kornera
Friday, 04.10.2019
12:52

Treba napomenuti da je Zvezda jedini klub na prostorima jugo-istocne Evrope koji je tri puta igrao grupnu fazu Lige Sampiona, a to je velika stvar za srpski fudbal.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Friday, 04.10.2019
12:29

Svi u lazarev grad potrebniji smo Zvezdi nego ikad.

avatar
Amar Zornic
Friday, 04.10.2019
11:34

Sad kad je prosla euforija malo mora se istaci da je zaista sramotno sto zbog bahate uprave tribine na jednom spektaklu budu poluprazne . Zvanicni podatak oko 40k navijaca a mnogi koji su bili kazu da je atmosfera bila jako losa , i da su upravo ti ljudi zvizdali i nasem timu i igracima . Veliki kiks uprave

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Friday, 04.10.2019
12:31

A kakvom ti zvizdanju pricas, niko na stadionu nije zvizdao nasim igracima tako da nije lepo pricati o necemu sto sam ne znas. Ako je ono za tebe bila losa atmosfera ti onda nisi tu utakmicu gledao ni na TV-u.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Monday, 07.10.2019
16:05

Nije bilo nikakvog zvizdanja nasim igracima, niti je atmosfera bila losa, a to znaci da utakmicu nisi gledao ni na TV-u.

avatar
Amar Zornic
Sunday, 06.10.2019
09:18

Pojma ti nemas , zvizdali su sredinom poluvremena , zvizdali su na kraju poluvremena , val la pari i Jovancicu . Udji malo na zvanicnom sajtu kluba i pogledaj komentare registrovanih clanova i sezonaca