Napredak doveo novog reprezentativca!

Autor: Beta Beta
utorak 24.01.2017.
08:24
Izvor: Beta

Jedan od članova superligaške reprezentacije Srbije koja se ovih dana priprema za prijateljski meč protiv SAD u drugom delu sezone braniće boje kruševačkog Napretka.

fkvojvodina.rs/DušanJocić
fkvojvodina.rs/DušanJocić

Povezane vesti

Dosadašnji kapiten Fudbalskog kluba Novi Pazar, napadač Enver Alivodić, dogovorio se o šestomesečnoj saradnji s kruševačkim Napretkom.

"Brzo sam se dogovorio s predsednikom kluba Markom Miškovićem. Zadovoljan sam i drago mi je što ću igrati za Napredak. Kruševac je fudbalski grad i zaslužuje evropske utakmice. Nadam se da ćemo uspeti da se izborimo za to ove sezone", rekao je sinoć Alivodić.

Uz Novi Pazar, Alivodić je igrao i za Njukasl Džetse, Vojvodinu, kiparski Enozis Neon, BSK iz Borče, Čukarički i niški Radnički.

"Kao i uvek, trudiću se da i u Kruševcu ostavim dubok trag. Svima u Novom Pazaru zahvaljujem za saradnju i želim im da se izbore za opstanak. Verujem da će smoći snage, jer ne zaslužuju poslednje mesto na tabeli", rekao je 32-godišnji fudbaler.

Alivodić je tokom jesenjeg dela takmičenja u Super ligi Srbije bio najbolji strelac Novog Pazara - sa šest golova, a imao je i osam asistencija.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Aleksandar K
Tuesday, 24.01.2017
11:44

Stari grobar Alivodic

avatar
Archie
Tuesday, 24.01.2017
16:33

Pa šta i ako je grobar? Šta to tebe briga?

avatar
Непобедиви
Tuesday, 24.01.2017
10:49

Fantastično pojacanje za napredak. Sada jos Janicic i mozemo da se borimo da zadrzimo ovo mesto na tabeli.