Napredak se pojačao pred Partizan, ''Đumi'' spremio i iznenađenje!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 04.02.2021.
17:02
Izvor: Sportske.net, fknapredak.rs

Mogu li Kruševljani da iznenade u Humskoj?

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Ekipa Napretka u subotu od 17 časova gostuje ekipi Partizana u prvom prolećnom kolu Linglong Superlige, a za taj duel trener Milan Đuričić ''Đumi'' moći će da računa i na još dva iskusna pojačanja.

Kako je saopšteno na klupskom sajtu, ugovore sa Napretkom su potpisali defanzivac Igor Zonjić i zadnji vezni igrač Marko Tomić.

Zonjić se posle četiri godine vraća pod Bagdalu, u prethodnom periodu branio je boje malezijskog Terengana i uzbekistanskog AMGK – a. Tomić dolazi iz Jermenije, iz Alaškerta, a pre toga je bio u Žalgirisu u Litvaniji i kazahstanskom Irtišu.

Ali, ni to nije sve. Trener Đuričić je u omladinskom pogonu tokom zimske pauze pronašao pravi ''biser'', 16-godišnjeg defanzivca Luku Labana, za koga je na današnjoj konferenciji za medije najavio da će biti i starter protiv Partizana.

''Laban je na pripremama u Antaliji zapeo za oko emisarima brojnih klubova, koji su pratili Napretkove utakmice i na najbolji mogući način najavio da je svetla budućnost kruševačkog fudbala'', poručuju na sajtu Napretka.

-

-


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke