Nastavlja se Kokezina ofanziva, ko je uticao na pozivanje igrača u reprezentaciju?

Autor: Darko Mitrović
petak 29.12.2017.
10:42
Izvor: Sportske.net, ALO.RS

U susret novogodišnjim praznicima, ali i izboru novog selektora, prvi čovek FSS izbio je u prvi plan otvorenim izjavama o sukobu sa jednim od čelnih ljudi Crvene zvezde.

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Samo dan pošto je objavljen njegov intervju u ''Nedeljniku'', Slaviša Kokeza je nastavio da govori na istu temu.

Ovoga puta je u izjavi za ''Alo'' otkrio još neke zanimljive detalje, uz dodatne optužbe na račun, kako ga je nazvao, ''menadžera na privremenom radu u Crvenoj zvezdi''.

Posebno zanimljiv bio je detalj vezan za minulo Evropsko U21 prvenstvo, zbog čega je danas javno pohvalio Nenada Lalatovića, tadašnjeg selektora ''Orlića''.

''Odakle mu pravo da zove Nenada Lalatovića i kaže mu koje igrače treba da vodi na Evropsko prvenstvo, kao tadašnji selektor mlade reprezentacije?

I to dvojice bivših igrača OFK Beograda, čija mesta se baš poklapaju sa mestima na kojima su igrala dvojica tadašnjiih igrača Zvezde - Mihailo Ristić i Srđan Plavšić!

Svaka čast Lalatoviću na karakteru i ispravnosti što nije popustio da na štetu Zvezde uvrsti neke igrače koji nemaju kvalitet samo da bi zadovoljio tog menadžera. Lalatović je pokazao koliko je pošten, čestit čovek i veliki zvezdaš'',
naglasio je Kokeza.

Predsednik FSS dalje navodi da se ''jedan čovek krije iza institucije kakva je Crvena zvezda, a nema nikakvu reputaciju u fudbalskoj Srbiji''. S tim u vezi, podsetio je i na aktuelnu situaciju u OFK Beogradu.

''Iz OFK Beograda, gde je bio, otišli su igrači za desetine miliona evra, a klub je u ruševinama. Zidovi nisu okrečeni poslednje dve decenije i klub ima milionske dugove. Njegovi motivi su uvek isti - kako uzeti igrača,  gurnuti ga u reprezentaciju i onda ostvariti ličnu dobit'',
poručio je Kokeza.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

38 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Samoiskreno
Saturday, 30.12.2017
10:02

Jedina razlika izmedju ove dvojice je sto je jedan vec lezao bajbok i bezao iz zemlje a drugi nije jos!!

avatar
Korner Pixi G00000OL
Friday, 29.12.2017
15:16

Kokeze jesu ti Predsednik FSS ili opozicija Zvezde. Kokeze zasto ne radis svoj posao.

avatar
JA SAM REVOLT, A TI
Friday, 29.12.2017
13:49

Verovatno je rec o Drazicu i Zdjelaru, a i ja bih voleo da su oni otisli na EP.

avatar
Crveno boja ljubavi
Friday, 29.12.2017
13:46

Da ostvari licnu dobit kroz reprezentaciju,a u zadnje 3 godine u Zvezdi glavni igraci stranci,gde cak neki stranci igraju ispred nasih igraca iako ne zasluzuju. Takodje,kako Kokeza zna sve te stvari? Da li je Terzic jedini menadzer koji gura svoje igrace?n Mislim eno Kezman samo sto se svakom gradjaninu pojedinacno nije pojavio na pragu da nam objasni kako NJEGOV IGRAC treba da igra za reprezentaciju. Sta cemo sa Zivkovicem koji je UBEDLJIVO najveci talenat u zadnjih 10ak godina,koji je nasilno odstranjen iz kluba iz jedinog razloga sto nije hteo da bude auto pa da se prodaje na delove? Zasto savez tada nije reagovao i kaznio Partizan za nameran pokusaj unistavanja karijere najperspektivnijem igracu? Otkud to da dva ubedljivo najbolja strelca iz prosle sezone ove skupa nisu dali 5 golova,a igraju u klubovima koji daju po 70 golova u sezoni?

avatar
JA SAM REVOLT, A TI
Friday, 29.12.2017
19:39

Auuuu, kakav nebulozan komentar, ne mogu da verujem sta sam upravo procitao. Samog sebe mozda cak i mozes da lazes na ovaj nacin, ali druge nikako ne mozes.

avatar
JA SAM REVOLT, A TI
Saturday, 30.12.2017
10:09

Mislim eno Kezman samo sto se svakom gradjaninu pojedinacno nije pojavio na pragu da nam objasni kako NJEGOV IGRAC treba da igra za reprezentaciju. Sta cemo sa Zivkovicem koji je UBEDLJIVO najveci talenat u zadnjih 10ak godina,koji je nasilno odstranjen iz kluba iz jedinog razloga sto nije hteo da bude auto pa da se prodaje na delove? Zasto savez tada nije reagovao i kaznio Partizan za nameran pokusaj unistavanja karijere najperspektivnijem igracu? - Ovaj deo je katastrofa.

avatar
Crveno boja ljubavi
Friday, 29.12.2017
20:55

Dobar ti je argument.

avatar
Korner Pixi G00000OL
Friday, 29.12.2017
13:40

Ne treba zaboraviti da je Zvezda jedan od retkih klubova koji se popeo na vrh Evrope bez dozivljenog poraza.

avatar
JA SAM REVOLT, A TI
Friday, 29.12.2017
13:31

Koja je ovo spin-masinerija, farsa i vodvilj koji imaju za cilj da obmanu javnost i navedu ljude na zakljucak da je lalatovic branio zvezdu od terzica koji navodno radi protiv njenih interesa?! I koje je to igrace hteo da ubaci? Ako je Drazic jedan od njih, on je zasluzio da ide, a upravo je potonji zvezdin igrac umesto njega otisao na EP, a da bas i nije nesto ni cesto pozivan niti je ucestvovao u plasmanu pre toga, a, za divno cudo, i taj je bas (bio) lalatovicev igrac.

avatar
bagra
Friday, 29.12.2017
13:20

Al se terza bas zamerio kokezi

avatar
Povratak kralja 66
Friday, 29.12.2017
13:02

Ti, Darko Mitroviću nazivaš ovo ofanzivom? Ko je koga prvi napao? Prvo su krenula saopštenja iz zvezde u kojima su napadnuti (pričam samo za ovu sezonu, a možemo i da se vratimo koliko god hoćeš unazad, sve do Lukića): sudijska komisija, sudije sa akcentom na Mažića, Kokeza i FSS, i Partizan.

avatar
Povratak kralja 66
Friday, 29.12.2017
12:52

Ulazi u protivničke svlačionice, ulazi u sudijske svlačionice, odbija da izdrži kaznu određenu od FSS zbog tih prestupa, FSS umesto da ga dodatno kazni i klub koji mu dozvoljava da vrši funkciju i podržava ga u tome FSS ćuti...pa ne bi čudilo da vam jednog dana upadne u savezu i sve vas istera otuda, a ne to što je pozivao selektore i zahtevao da mu određeni igrači igraju za reprezentaciju.

avatar
Al(a)din
Friday, 29.12.2017
12:32

Sada slusamo Terza-Kokeza, pre smo slusali Terza-Partizan. Pa dokle vise ????????

avatar
Bojan Samardzic
Friday, 29.12.2017
12:14

Kokeza se tek sad probudio. Prvo objasnjava smjenu selektora, pa napada Terzica. Podsjeca me na lika u drustvu koji se nakon ispricanog vica i gromoglasnog smijeha svih prisutnih, smije tek nakon 5 minuta kad skonta vic. Kakvu Kokeza ima reputaciju u fudbalskoj Srbiji? Od istog su drveta njih dvojica otpali.

avatar
JA SAM REVOLT, A TI
Friday, 29.12.2017
12:02

Cuj mene, Zdjelara sam zaboravio, to je taj drugi, a tek taj sto ima stare zasluge...

avatar
JA SAM REVOLT, A TI
Friday, 29.12.2017
11:53

Prve tri lazi (one od juce): tvor-zic po ljudskim osobinama sigurno pripada zvezdi isto kao i ti sto pripadas (akocak i niste od pocetka bili zvezdasi, e, sad ste bogami sigurno), niste vi samo pozajmili nego i bespovratno dali zvezdi ta sredstva, kakve su to samo bajke da ce oni morati to da vam vrate, trece, to da ne postoje placeni navijaci apsolutno nema potrebe ni da se komentarise jer covek samo i vec kroz prizmu takve izjave i takvog odgovora moze jasno i lako da donese sud i o ostalom delu...

avatar
Gogi-11
Friday, 29.12.2017
18:46

A oni sto skidaju kapitenske trake nekim igracima ili ti oni kojima na poluvremenu igraci jenog kluba idu da se izvinjavaju oni nisu placeni ili?

avatar
JA SAM REVOLT, A TI
Friday, 29.12.2017
19:12

Jao, nemojte samo vi o tome da pricate, secam se dobro sta ste vi svojim igracima radili, ovo jednostavno ne moze ni da se poredi sa tim...

avatar
JA SAM REVOLT, A TI
Friday, 29.12.2017
11:52

I nemoj da lazes da Partizan nesto duguje Savezu, ovo ti je cetvrta laz koju sam pronasao za kratko vreme.

avatar
Gogi-11
Friday, 29.12.2017
23:57

Jesu ovi razbijali autombile bacali sampone itd ali nisu na atletskoj skidali trake i posle na tv naterali momka da se ponizava kako je on prijatelj sa onim bilmezom i dilerom a to ga je ipak naterao neko iz vaseg prepostenog kluba....

avatar
JA SAM REVOLT, A TI
Saturday, 30.12.2017
10:10

Ne znam koliko imas godina, ali, vi imate mnogo gore primere od nas. Uopste nisam mislio na taj slucaj, imali ste vi primere da vam navijaci dodju na trening i lancima tuku igrace, da ih samaraju, da im pale kola, a pre nekoliko godina ste ih terali i da skinu dresove.

avatar
Povratak kralja 66
Saturday, 30.12.2017
01:18

Bajković je nasrnuo na policajca u Ivanjici, njega niko nije naterao da ometa službeno lice u vršenju službene dužnosti tj. da spreči huligana da uđe u teren. Navijači ili bolje rečeno huliani su poskidali dresove zvezdinim igračima i pobacali u kontejnere. Videli smo kakav je napad huligana bio na članove FK Partizan, videli smo brutalno prebijanje jednog lica iz obezbeđenja člana Partizanove uprave. Kako ti zamišljaš da im se neko iz kluba suprotstavi da to ne rade van stadiona? Da ne ulazim u veze i imena možda komentar ne bi bio u skladu sa uslovima korišćenja ali unapred ti kažem da je to nemoguća misija za klubove.

avatar
preki
Friday, 29.12.2017
11:52

Jos uvek cekamo Terzino saopstenje...