Nastavlja se Superliga - Derbi u Ljutice Bogdana, Partizan na "krovu"

Autor: Beta Beta
petak 14.10.2016.
11:46
Izvor: Beta

Utakmicama 12. kola predstojećeg vikenda se nastavlja fudbalska Super liga Srbije

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Utakmicama 12. kola predstojećeg vikenda se nastavlja fudbalska Super liga Srbije - Crvena zvezda dočekuje Čukarički, Partizan gostuje Voždovcu, dok Vojvodina igra protiv Mladosti u Lučanima.

Prvi na teren posle reprezentativne pauze izlaze fudbaleri Napretka i Rada, koji danas od 17.00 otvaraju 12. kolo domaćeg šampionata.

Lider šampionata, Crvena zvezda igra na svom stadionu protiv Čukaričkog u nedelju od 15.00.

Taj duel trebalo je da bude derbi kola, ali je ekipa s Banovog brda vrlo loše počela sezonu i nalazi se na pretposlednjem mestu na tabeli sa samo sedam osvojenih bodova i jednom pobedom. Crveno-beli su posle poraza od Partizana vezali dva trijumfa, pa će izabranici Miodraga Božovića dati sve od sebe da nastave taj niz i upišu desetu pobedu.

U subotu je na programu pet utakmica i sve počinju od 17.00.

Fudbaleri Partizana su u nizu od pet vezanih pobeda, a sledeći cilj su im tri boda protiv Voždovca. Crno-beli će prvi put protiv Voždovca igrati na krovu tržnog centra "Stadion", a posle procene policije odlučeno je da se odigra pred publikom.

Ekipa iz Humske je treća na tabeli sa 22 boda, dok je Voždovac deseti sa 14.

Fudbaleri Borca dočekuju Spartak s ciljem da stignu do tek druge pobede od početka sezone, Metalac igra u Gornjem Milanovcu protiv Javora, Radnik na svom terenu igra protiv Novog Pazara, a Radnički u Nišu protiv Bačke.

U nedelju se, pored meča izmedju Zvezde i Čukaričkog, igra samo jedna utakmica i to duel Mladosti i Vojvodine.

Novosadjani su drugi na tabeli sa 26 bodova, odnosno imaju samo dva manje od prvoplasirane Zvezde, i svakako će želeti da održe korak sa ekipom z Ljutice Bogdana. Na drugoj strani, Mladost u taj meč ulazi posle poraza od Partizana i kao šestoplasirani tim na tabeli sa 18 bodova.

Parovi 12. kola:

Petak:

Napredak - Rad (17.00)

Subota:

Borac - Spartak (17.00)
Metalac - Javor (17.00)
Radnik - Novi Pazar (17.00)
Radnički Niš - Bačka (17.00)
Voždovac - Partizan (17.00)

Nedelja:

Crvena zvezda - Čukarički (15.00)
Mladost - Vojvodina (17.00)

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
FAUWEBUBA
Friday, 14.10.2016
18:45

Ako je Zvezda - Cukaricki derbi onda je nasa liga slabija od Moldavske, mislim da je pravi derbi ovog kola Mladost - Vojvodina obe ekipe igraju dobro ove sezone za razliku od ADOC cukarickog koji igra ocajno...